Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moja Hrvatska
Povratak na članak

Samo iseljenik može razumjeti dušu iseljenika

Hrvatski iseljenici medijski su zapostavljeni i zato je ovo portal o njima, a ne samo za njih

Komentari 8

Avatar Josip M
Josip M
23:23 02.04.2016.

Svaka čast uredništvo Večernjeg lista! Sa ovim naslovom se u podponosti slažem. Hrvatski iseljenici medijski su zapostavljeni i zato je ovo portal o njima, a ne samo za njih. I hvala Vam iskreno za ovu stranicu.

VL
Avatar Josip M
Josip M
21:19 05.04.2016.

I, još jednom svaka čast i veliko hvala za ovaj potez. Na jesen će taj sadržaj moći vidjeti gledatelji Hrvatske televizije i iseljeničkog portala Večernjeg lista. I tu priča ne staje. Hrvati izvan domovine uskoro će Idobiti svoju internetsku iu i satelitsku televiziju s 24-satnim programom, a podrška ovom velikom projektu stigla je od Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Hrvatske matice iseljenika.

VL
Avatar Maryo
Maryo
14:44 01.04.2016.

Poštujem hrvatske iseljenike jer su s razlogom tamo. Kako nije valjala Jugoslavija tako ne valja i Lipa naša Hrvatska,., sve više nas ide vani i potpuno je razumljivo. A ove naše političare koji su na vlasti (i oni koji susu bili od Kukuriku koalicije)boli briga.

VL
DU
Deleted user
02:27 01.03.2017.

Zašto im je crkva drugi dom? Jer najcesce nema nista drugo sto povezuje iseljenike. Tako ateisti 'ispadaju iz igre'.

VL
HE
hellen3353
16:31 01.04.2016.

Hvala Vam svima na ovoj prekrasnoj ideji koja je na pocetku. Hvala vam na ovom prekrasnom portalu. Hvala Vam sto mislite na nas. I mi mislimo na Vas! Barem ja. Nebude ni jedan dan da ne pomislim na svoju Hrvatsku. I fali mi, jako mi fali, ta moja Hrvatska. Svakim danom sve vise i vise kako sam starija. Hrvatski Radio ne gasim, radi i danju i nocu. Kad idem na posao i u Autu. Kad dodjem kuci s posla, prvo sto mi je procitati Vecernji i ostali dnevni tisak. Ja jesam u tudjini, ali moja dusa je u mojoj Hrvatskoj sa njenim Ljudima. Pozdrav iz Burgenlanda (Gradisce) Austrija.

VL
SO
soundofcroatia385
14:10 01.04.2016.

Hrvati daleko od Domovine imaju puno toga za reci,ali kad cujete pravu istinu sa kojom se susrecu kad dodju u hrvatsku onda cete zabraniti takvo nesto da se pise.Do sad ste uvjek pronasli vase dopisnike koji uopce ne vole Hrvatsku.Krenitete sa svojim dopisnicima po zupanjiama da vam istinu ispricaju povratnici oni znaju pravu pricu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.