Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE MLADIH
Povratak na članak

Kako žive mladi u Hrvatskoj: 'Samo da nisam više na grbači roditeljima'

S obzirom na pune burze, sretni su ako imaju posao i stan na kredit koji će otplaćivati do mirovine. A kad zagusti, idu k mami na ručak

Komentari 7

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:17 05.03.2014.

Mladi u hrvatskoj žive po principu indijskih kasti , ako ti je neko od roditelja glumac i ti ćeš biti, ako ti je neko od roditelja seoski političar i ti ćeš biti, ako ti je neko od roditelja nadri muzikajlijaja ili nounar postoji velika mogučnost da ćeš i ti biti....al ako si sirotinja 100% mogučnost ti je da ćeš to i ostat....eto....

VL
FR
Francika
20:01 05.03.2014.

Mislim da je puno više onih koji su stalno kod mame na ručku. Jer nisu zaposleni u državnim službama, pa su samim tim i kreditno nesposobni.

VL
PO
poskorica
19:33 05.03.2014.

Nezaposlenost mladih je po meni jedno od najbitnijih pitanja kojima se nasa vlada mora pozabaviti.Od toga pitanja pocinje sve;hoce li se mladji poceti iseljavati ili ne,da li ce zaplivati kriminalnim vodama ili ne,hoce li se oprobati kao nasilnici ili ne i niz drugih pitanja koja se mogu postaviti pred mladog covjeka koji gubi nadu u sistem uspostavljenih vrijednosti.Ukoliko ne uposlimo mlade kako im uopce mozemo dati bilo kakvu nadu za buducnost.O uzrecici ;na mladima svijet pociva,nemozemo ni pisati a kamoli diskutirati.Uposlimo mlade i onda diskutirajmo o njihovoj ulozi u drustvu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.