Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslagivanja na političkoj sceni
Povratak na članak

Samo bi raskol HDZ i SDP mogao dovesti u opasnost, na vidiku još nema alternativnog lidera

Dok god su u jednom komadu, dvije vodeće stranke dobivat će na biralištima svoje uobičajene postotke. HDZ je već bio osuđen i za kriminal pa je dobio izbore, a SDP se mjesecima raspada pa je opet nešto ispod 20 posto, tumači Žarko Puhovski

Komentari 8

NE
neboiznadzagreba
14:52 20.09.2018.

HDZ i SDP su "kuga i kolera" Hrvatske, nadam se da ću doživjeti dan u kojem ćemo doživjeti suzbijanje, odnosno nestanak ovih bolesti koje su doslovno opustošile zemlju.

VL
MA
marelica
09:49 20.09.2018.

Ma neka je nama Puhovski sve objasnio, sad smo mirni!

VL
BA
bakulušić
14:36 20.09.2018.

"Branitelji, dakle, ponovno žele upravljati političkim procesima u zemlji..." Ova rečenica govori sve o ozbiljnosti analize i analitičara. Kada su to branitelji upravljali političkim procesima u Republici Hrvatskoj? Nije li ovo ponovno medijsko okretanje oštrice prema hrvatskim braniteljima kao velikoj prijetnji? Zbog ovakvih konstrukcija ljudi hrvatske branitelje doživljavaju kao kugu i koleru. Čuo sam čovjeka koji kaže da je imao dobru priliku za povoljnu kupnju kuće ali je odustao jer je u susjedstvu "neki branitelj". A sutra će svaki neuspješni političar moći reći da nije uspio jer su branitelji upravljali političkim procesima. Zaista, što su vam skrivili hrvatski branitelji?

VL
KO
kompakt
15:48 21.09.2018.

Ujedinjena ljevica sdp i adz mogu nas vra titi u komunizam.

VL
Avatar sindarela
sindarela
10:42 20.09.2018.

Aki sve ovisi o ovom cmizdri i cmolji kojeg proganja krupni kapital onda nek sve ide k vragu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.