Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam u Hannoveru

Same Deutz Fahr Žetelice predstavio novi kombajn

22.11.2013.
u 15:46

Novi kombajn je u Njemačkoj dobio pozitivne ocjene i pobudio velik interes kod potencijalnih kupaca.

Županjska tvrtka Same Deutz Fahr Žetelice predstavila je na sajmu u Hannoveru, koji slovi za najveći svjetski sajam poljoprivrednih strojeva i opreme, svoj novi kombajn C 9206. Radi se o kombajnu s novim dizajnom, novom kabinom i niz poboljšanja u performansama.

Novi kombajn je u Njemačkoj dobio pozitivne ocjene i pobudio velik interes kod potencijalnih kupaca. Posjeta sajmu u Hannoveru rezultirala je da su županjske pogone tvrtke već ovoga tjedna posjetili potencijalni kupci iz Francuske. Same Deutz Fahre Žetelice, koji je već godinama vodeći hrvatski proizvođač kombajna, ove godine ostvarili su do sada najbolje rezultate poslovanja do sada. U narednoj godini planira se proizvesti 350 kombajna koji će biti prodavani po Europi i Aziji.

>>Županjska tvornica u ovoj će godini proizvesti 365 kombajna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije