Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Šaljemo li u Mađarsku 8 mlrd. kn iz domaće privatne potrošnje

Ako Vlada novac za isplatu MOL-a ne pribavi iz inozemstva jer želi hrvatskim građanima omogućiti da uživaju u HEP-ovu profitu, uništit će hrvatsku ekonomiju

Komentari 1

Avatar Rinzaj
Rinzaj
15:32 05.01.2017.

...naravno da se ne radi o novcima iz "privatne potrošnje" već se radi o fondovima ili štednji, što je ionako mrtvi kapital. Zašto bi bilo bolje koristiti strani mrtvi kapital pa da se dio dobiti HEP-a odlijeva vani? S drugeuge strane valjda će se nešto početi i profitirati od INE, ukoliko se kupi Mol-ov udio (?)... Pravo je pitanje zašto HEP onda sam ne digne kredit (ima dobar rejting a struja je vizavi budućih električnih vozila više nego perspektivna) i otkupi 50% INE od MOL-a?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.