Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoštivanje dogovora
Povratak na članak

SAD traži hitnu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a zbog kršenja sankcija protiv Sjeverne Koreje

Na dnevnom redu sjednice zakazane za 10 sati po lokalnom vremenu bit će rasprava o "provedbi UN-ovih sankcija protiv Sjeverne Koreje".

Komentari 5

PL
@ploto@
14:32 15.09.2018.

Sjedinjene Terorističke Države, glavni rušitelj međunarodnog prava i međunarodnih sporazuma,nemaju što prozivati druge.Nedavno je orangutan Bolton izjavio da za SAD ICC u Rimu ne postoji i da će uvesti sankcije svima koji se usude tužiti SAD.Dosadili i Bogu i vragu.

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:28 15.09.2018.

Je li to isti onaj SAD koji je jednostrano izasao iz medjunarodnog sporazuma s Iranom bez ikakvog povoda, sporazuma ovjerenog od UN-a, istog tog UN-a cije zasjedanje sada trazi ? Zanimljivo. Malo bi piskili pa bi onda malo kakili, ali nisu sigurni bili piskili ili kakili.

VL
ST
stjepanhrvat
10:04 16.09.2018.

Rusi su najpodmuklija stoka na svjetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.