Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE PRIJETNJE

SAD potiče Seul i Tokio da surađuju protiv Sjeverne Koreje

13.07.2023.
u 10:17

Odnosi između dviju Koreja na jednoj su od najnižih točaka ikad dosad, s diplomacijom u zastoju, a sjevernokorejski vođa Kim Jong-un poziva na pojačan razvoj oružja uključujući taktičke nuklearne bombe

Komentara 10

Avatar Tombstone
Tombstone
14:24 13.07.2023.

Interesantno. U vrijeme predsjednika Trumpa bila je u cijelom svijetu potpuno drugacija prica. Bez ratova, ili s prestankom tekucih, Kim ko bubica....samo je Biden tada vec zakuhavao problem u Ukrajini. I dosao Biden I demokrati, pocinju pojacana neprijateljstva Izraela I Palestine, Kine I Taiwana, Rusije I Ukrajine, Kim opet testira nuklearke....cudno kak ti demokrati djeluju na svijetu....

TE
Testera
13:18 13.07.2023.

Amerika će morati izazvati novi rat jer joj se ekonomija raspada, nešto slično kao ovaj u Ukrajini gdje je najveća dobitnica, šalje staro rashodovano oružje Zelenskom po paprenim cijenama i piše kredit da napravi robove od Ukrajine. Sad prodaje energiju Europi po paprenim cijenama ali potrebno je novo financiranje Amerike da ne propadne.

ZA
zagabria5
17:29 13.07.2023.

SAD se raspada od domaćih problema ali to ih ne sprjećava da potiču sukobe širom svijeta. Vratiti će im se to kad tad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije