Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dno jame

SAD: krenuo po srećku pa propao u zemlju

euromillions lutrija
Foto: AFP/PIXSELL
13.01.2016.
u 12:45

Zabrinuta obitelj prijavila je njegov nestanak kad je pao mrak i tijekom potrage jedan je policajac uočio otvor na zemlji

Sreće nije imao Teksašanin koji je krenuo kupiti srećku za američku lutriju Powerball na kojoj je glavni zgoditak veći od 1,5 milijardi dolara.

Muškarac star 67 godina iz Fort Wortha krenuo je u prodavaonicu nadajući se da će osvojiti vrtoglavi zgoditak no umjesto toga propao je u zemlju završivši na dnu jame ispunjene vodom na jednom gradilištu, objavila je policija Fort Wortha.

Zabrinuta obitelj prijavila je njegov nestanak kad je pao mrak i tijekom potrage jedan je policajac uočio otvor na zemlji i otkrio muškarca na dnu jame duboke dva metra.

Muškarcu je pružena pomoć i potom je izvučen na površinu. Njegov identitet nije objavljen.

"Zahvaljujući brzoj reakciji i predanosti policije taj muškarac može reći da je doista osvojio najveći mogući zgoditak", napisala je policija na Facebooku.

>> Glavni zgoditak na američkoj lutriji narastao na 1,5 milijardi dolara

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ljutkoris
ljutkoris
11:15 15.01.2016.

i ja propadnem u "crnu zemlju"kada dobijem plaću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije