Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAVNE PRIJETNJE
Povratak na članak

SAD formalno istupio iz sporazuma o nuklearnom razoružanju s Rusijom

INF sporazum sklopili su američki predsjednik Ronald Reagan i sovjetski vođa Mihail Gorbačov 1987. Sporazum zabranjuje kopnene nuklearne projektile dometa od 500 do 5500 kilometara.

Komentari 5

MA
marsovac
23:07 02.08.2019.

intefada u portalu vec aktivna,...uvijek ti zlocesti amerikanci.

VL
TO
Toni66
23:01 02.08.2019.

Netreba sporazum to je glupost ako smo jednaki i dogovaramo se onda to nema smisla kada se zna kako se može onda voditi pobjednički rat ???? To tko se sjetio je ili neozbiljan ili jako pijan bio . Svaki šutišuti i proizvodi masovno ono što misli da je najpametnije najgore najjače a to je na stotine tisuća atomskih a ne tek navodno malo tisuća smo ....

VL
DU
Deleted user
00:14 03.08.2019.

ameri ce napasti rusiju i borba ce biti do zadnjeg poljaka,bugara i rumuna

VL
ST
stomugromova
12:57 02.08.2019.

Oni su svakako namjeravali izaći iz svih Sporazuma o nuklearnom naoružanju,samo su prije toga tražili razlog da optuže drugu stranu za propast tih Sporazuma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.