Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tolušić odsutan
Povratak na članak

Saborski odbori raspravljali o Tolušićevom pravilniku

Odgovarajući na pitanje novinara koji su inzistirali da im objasni gdje je zadnjih dana ministar i zašto im ne odgovara na upite, državna tajnica Vučković kazala je da je ministar "službeno odsutan" i da "izvršava svoje redovne radne zadaće".

Komentari 9

DU
Deleted user
20:32 18.08.2017.

Saša Đujić, u većini medija proglašen primitivcem godine zbog svojih seksističkih ispada prema hrvatskoj predsjednici, pokušao je sada uvrijediti ministra Tolušića ismijavajući njegovu pojavu. Deklarira se kao Srbin i ne bira riječi, nego prostači, ako je u pitanju nešto što mu nije po volji. Tko je, na kraju krajeva, on da preispituje ministra poljoprivrede gdje se nalazi? Jedinog ministra koji je počeo nešto činiti za poljoprivredu.

VL
DU
Deleted user
21:08 18.08.2017.

Svi ti silni odbori su čista sprdačina i freak show. Nema niti jednog konkretnog i suvislog zaključka, prijedloga ni rezultata.

VL
DD
ddh
18:36 18.08.2017.

Moglo bi se op tome govoriti, kako je ministar pokusao zastititi domace proizvodjace, ali taj pokusaj nije uspio. A Premijer je birao ono sto ce Hrvatskoj donijeti manje stete. Ali da figure poput ovih crvenih sad galame i postavljaju stvari tako, kao da je u poljoprivredi sve stimalo za vrijema njihove vladavine, sto je najblaze receno kretensko prenamaganje. Unistili su crveni cijelu poljoprivredu, 98% uvoznika su crveni biraci, a kritiziraju ministra. Crveni uvoznici, a puno njih po liniji Milanovicevog brata uvozili su i uvoze sve i svasta. Svaki holandski ili talijanski seljak zna, da pokvarenu robu ili robu koja je upitne kvalitete i koju ne moze prodati na njihovom trzistu, moze jednostavno i za male novce prodati nakupcima iz Hrvatske. Ili kako kaze jedan holandski izvoznik rajcica, hrvatski nakupac dobije 500 € na ruke i kamion rajcica putuje u Hrvatsku. Tak ide sa pokvarenim jajima, sa odstajanim mesom i svim drugim artiklima. I tu nebi bilo nista lose, da tu juhu jedu komunisti, koji su to i skuhali. Ali nazalost to pokvareno meso jedu i normalni gradjani.

VL
RI
rimac444
20:33 18.08.2017.

Partijska gamad je to raspravljala. Kada je trebalo zaštititi naše seljake i podržati ministra, tada su graktali složno sa svim uvoznicima i stranim političarima koji su branili interese svojih zemalja

VL
TT
TTjac
22:59 18.08.2017.

Kako god bilo, opet smo ispali pederčine koje se vole kurčiti. Na kraju se povlačimo, opet, ko zadnje pederčine.

VL
Avatar comparator
comparator
10:26 19.08.2017.

Tolušić je hvaljen od malih OPG -ovih poljoprivrednika zato što uspijeva spasiti njihov opstanak ,a to ujedno znači i ostanak mladih na selu pa mi nije jasna hajka na pozitivca . Treba dapače povećati sve moguće namete na stranu robubu i zaštititi domaću proizvodnju jer inače najesen kad se zbroji dobit i odbiju rashodi može doći do novih poreza potrebnih za vračanje dugova ali i za održavanje hladnog pogona države koji se trenutno hrani iz prihoda koji stižu od turizma i koji dugom zimom budu lako potrošeni . Sva ta hajka je rat protiv Hrvata i Slavonije kao uostalom i ovi silni podmetnuti požari .

VL
DU
Deleted user
17:29 18.08.2017.

Ma to povuci potegni, ovak pa onak, sramota je do neba. Pa i doma kada se nešto mijenja u prihodima, planovima i sl. prvo se svi sjednu, iznesu želje, traže se mogućnosti, odluke se prilagode okruženju, potrebama i svim mogućnostimaima te se potom odabere i provodi odlučeno. Kod nas je obrnuto, pa stalno imamo izmjene i dopune... Jadno

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:37 18.08.2017.

Dzaba raspravljaju, to je vec Vucic raspravio sa Merkel i EU, a oni su poslali carski ferman.

VL
TO
Tolence
17:22 18.08.2017.

Ministar na GO dijeli nagrade zaslužnima po Virovitici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.