Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO BAČIĆ ZA VEČERNJI
Povratak na članak

Sabor konačno donosi kodeks za ponašanje zastupnika: 'Građani nas godinama ocjenjuju s minus dva'

Nacrt etičkog kodeksa izrađen 2016. dobar je temelj pa ćemo ga sad staviti kao polazište za raspravu. A kodeks prije pet godina nije donesen jer odredbe iz njega već imamo regulirane drugim zakonima.

Komentari 11

Avatar Barba
Barba
13:27 04.10.2021.

Kako kaže Oskar Wilde: "Samo osobe koje izgledaju priglupo mogu završiti kao članovi parlamenta. A oni koji se pokažu uistinu glupima ondje i napreduju."

VL
ES
esvrbin
13:31 04.10.2021.

Eto Bacica ste nasli za ovo, jedan od najljigavijih ulizivackih zastupnika bez trunke vlastitog misljenja mimo partijskog naredenja, hdzovac vulgaris

VL
DU
Deleted user
13:29 04.10.2021.

Sramota je da ona srpska divljacka vlada sa zemljom u raspadu su sposobniji dovesti strane investicije i gradit tvornice

VL
Avatar salaso
salaso
14:00 04.10.2021.

pod br 1 stavku uvedite da zastupnik , koji napušta stranku mora vratiti mandat.....mi ko ovce idemo na glasovanje, da bi vi mjesec dana poslije izbora kompletno promjenili rezultat glasovanja tako što zastupnici prelaze u druge stranke ..a ne vrate onaj mandat po kojemu su i za čega su izabrani....šta je to..pravite narod ludim i još je narod kriv kad ne izadje na glasovanje....a ovakva drastična stvar koja maltene poništava rezultate se dogadja....majstora izadji ti na izbore..pa kad dobiješ mandat od naroda....onda budei to što ti je narod odobrio....a ne mjenjati to svojevoljno i praviti sve nas budalama..

VL
Avatar Tata1208
Tata1208
16:08 04.10.2021.

Taj sabor je apsolutno nepotreban i treba ga UKINUTI. Na prste jedne ruke mogu se nabrojiti normalni koji tamo sjede, dok je 99 posto mentalnih bolesnika. Koštaju nas milijarde, a sve odluke su tak i tak dogovorene i donesene u ugostiteljskim objektima, javnim ili tajnim. Koliko bi se samo škola izgradilo sa lovom koju ovi štetočine beru od stoke sitnog zuba!

VL
TM
trade_mark
14:06 04.10.2021.

minus dva? pa i to vam je previše. od mene možete dobiti jedino negativnu nulu. drugim riječima svima otkaz i na burzu rada.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:01 04.10.2021.

Onda 1/3 bolje da uopće ne dolazi.

VL
AK
ana.kramaric
18:26 04.10.2021.

Donesite zakon o oblacenju u saboru pogledajte Bencicku kao da ide u kafanu gola do pola ruke vidi se grudnhak naramenica ....drugi dan v izrez do pola sisa ...ili haljina bez rukava mlatara siri svoje mirise ...a muski u sakoima druge zenske doduse neke se obuku kao z trznicu ... Sabor je institucija koja se postuje ...molim da donesete uredbu o oblacenju i pristojnosti ....

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
23:04 04.10.2021.

-2 je broj koliko vas najčešće ima u Saboru. Ocjena djelovanja je niža.. Ne pomaže vam ni par svijetlih primjeraka, jednostavno ih statistika ispljune kao statističke greške..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.