Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆI SABOR
Povratak na članak

Evo što se mijenja u Statutu HDZ-a

HDZ-ovci će moći biti članom u najviše jednom nadzornom odboru, odnosno upravi tvrtke čiji su osnivači država, odnosno lokalna jedinica

Komentari 5

TO
tolitol
20:05 28.05.2016.

Dobra odluka. Trebalo bi takvo što propisati i zakonski pa da vrijedi za sve naše stranke i njihove "supermene" koji tako gomilaju svoje funkcije i "naknade".

VL
BK
branko-kockica
21:09 28.05.2016.

Nevjerojatno, nisam ni znao da HDZ ima statut i unutarstranačke izbore, mislio sam da je HDZ nekakvo tajno lopovsko društvo, a da su za razliku od njega Most i Živi zid demokratske, transparentne i pluralističke organizacije. Ali vidi vraga, upravo je suprotno, HDZ je demokratska stranka koja ima statut, institucije, pravilnike, unutarstranačke izbore, sve javno i transparentno, za razliku od Mosta i Živog zida koji ništa od navedenog nemaju, nego funkcioniraju kao tajna društva s nekakvim tajnovitim nacionalnim vijećima, bez unutarstranačkih izbora, a jedino što imaju su kvazikarizmatične medijski lansirane figure mladih i poštenih Petrova i Sinčića.

VL
MT
mladen.turcic
21:43 28.05.2016.

hdz👑👑👑

VL
DU
Deleted user
09:52 29.05.2016.

Novinar nije napisao najvazniji dio "statuta": "Obecajem da cu biti veci lopov od sanadera, truditi se I dalje unistavati zemlju, pridonoseci pri tom debljini svog novcanika. Da cu podmititi sudca, prodati mater, I oca za 100kn ili manje po potrebi. Itd., itd....."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.