Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena iz Afrike

Sa 70 godina rodila blizance: 'Pitala sam se tko će se brinuti o meni kad ostarim'

Pixabay/Ilustracija
30.11.2023.
u 22:58

Ovo je njezin drugi porod u tri godine, nakon što je 2020. rodila djevojčicu

Safina Namukwaya (70) rodila je blizance u Ugandi nakon IVF tretmana, potvrdila je tamošnja bolnica. Rodila je dječaka i djevojčicu carskim rezom u centru za neplodnost u glavnom gradu Kampali. Namukwaya, jedna od najstarijih žena koje su rodile, rekla je lokalnim medijima da je to "čudo".

Bolnica joj je čestitala te navela: "Postigli smo nevjerojatno - porodili smo blizance najstarijoj majci u Africi koja ima 70 godina!". 

Trudnoća je 70-godišnjakinji, kako je navela, bila teška jer ju je partner napustio kada je shvatio da će imati blizance, prenosi BBC.

VEZANI ČLANCI:

"Muškarci ne vole da im se kaže da nosite više od jednog djeteta. Otkako sam primljena ovdje, niti jednom se nije pojavio", rekla je.

Ovo je njezin drugi porod u tri godine, nakon što je 2020. rodila djevojčicu. "Čuvala sam tuđu djecu i vidjela kako odrastaju i ostavljaju me. Pitala sam se tko će se brinuti o meni kad ostarim", istaknula je. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar lola lola
lola lola
08:06 01.12.2023.

Tko ce se brinuti o njoj? Petogodisnja djeca koja ce biti sirocad za par godina. Isto kao I djeca Krste Papica koja su ostala sirocad.

PE
Penkalar
07:35 01.12.2023.

Kad ostari? A ima 70 god, ma u cvijetu je mladosti tek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije