Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isključen iz prometa

Sa 3,12 promila i bez vozačke upravljao neregistriranim autom

\'11.11.2010., Zagreb - Policijski sluzbenici Esmir Sabic i Josip Fister na terenu tijekom pojacanih aktivnosti nadgledanja prometa za Martinje i dane vikenda. Danijel Car na alkotestu. Photo: Davor V
Davor Višnjić/PIXSELL
22.02.2013.
u 10:34

Riječ je o žitelju Generalskog Stola koji je za upravljač auta sjeo s čak 3,12 promila alkohola. Policija ga je zaustavila u Bosiljevu

Jučer u poslijepodnevnim satima u Bosiljevu policija je u redovitoj kontroli prometa otkrila pijanog vozača koji vozi bez vozačke dozvole. Da stvar bude još gora, osobni auto vozio je bez registracija. 

Riječ je o žitelju Generalskog Stola koji je za upravljač auta sjeo s čak 3,12 promila alkohola. Nakon toga policija je vozača isključila iz prometa te je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola. Po izlasku protiv njega podnesen je optužni prijedlog.

Sličan slučaj u okolici Karlovca dogodio se i prije dva dana. Tom prilikom policajci su tijekom kontrole u Ozlju zaustavili 42-godišnjaka iz Ozlja. I u ovom slučaju vozač je bio bez vozačke dozvole, a alkotestiranjem otkriveno je 3,03 promila alkohola u krvi. I on će zbog tog slučaja na sud.

>>Pijan vozač Škode teško ozlijedio radnika Čistoće

>>Vozio sa 2,21 promilom alkohola u krvi pa se zabio u semafor

Komentara 1

DE
Deherban
11:05 22.02.2013.

Ne znam čemu toliko čuđenje pa to je samo vrh ledene sante. U prometu takvih imate koliko hoćete. Ljudi automobili su oružje na cesti te bi ih trebalo oduzimati kao i vatreno oružje za počinjeno kazneno djelo. Da ne spominjem Rome u okolici Velike Gorice koji baš briga za propise i registraciju pa oni su socijalni slučajevi. Vozila kojima upravljaju i nisu njihova, o registraciji da i ne govorimo, "sreća" što malo piju Ali policija ih ne smije dirati jer su oni socijala i manjina. samo za domaće ljude sve vrijedi ali kad postanemo manjina u hrvatskoj valjda će nam biti bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije