Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

Sa 1,61 promilom zabio se u traktor pa napao traktorista i 91-godišnjakinju

nesreća
Foto: 034portal.hr
27.10.2014.
u 00:13

Vozač passata je odgurno vlasnicu kuće koja je pala i slomila kuk

Bijesni i pijani vozač iz Požege napadao je, vrijeđao i tukao sve oko sebe nakon prometne nesreće koju je sam prouzročio u subotu oko 21 sat u Blackom nedaleko od Pleternice. Kako doznajemo, nesreća se dogodila kada se 40-godišnji vozač svojim passatom zabio u prikolicu netom prije parkiranog traktora. Od udarca traktor je odbačen i sletio je s ceste. Potom je probio dvorišnu ogradu i udario u zid obiteljske kuće, dok je passat završio na rubu kanala. Vozač kojem je izmjeren 1,61 promil alkohola u krvi tek tada je počeo divljati.

– Kada je traktorist izašao iz vozila, 40-godišnjak ga je verbalno i fizički napao te pritom lakše ozlijedio. Nakon toga odgurnuo je i 91-godišnju vlasnicu kuće koja je izašla vidjeti što se događa. Starica je pala i teško je ozlijeđena – kaže Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću u PU požeško-slavonskoj.

Dodaje da su se na mjestu događaja našle i dvije djevojke, 26-godišnjakinja i 18-godišnjakinja, koje je vozač također verbalno napao, no one su se uspjele skloniti na sigurno. Vozač passata bit će prekršajno prijavljen zbog prometne nesreće, a protiv njega će biti podnesen i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Istraga se nastavlja da bi se utvrdile sve okolnosti događaja, a prekršajno će biti prijavljen i 43-godišnji vozač traktora jer je vozio neregistrirano i neosigurano vozilo. Prema pisanju 034 portala, vlasnica kuće slomila je kuk nakon pada i prevezena je u požešku bolnicu.

>> Poginuo 23-godišnjak pri slijetanju vozila s ceste kod Makarske

Komentara 1

DU
Duba
08:07 27.10.2014.

ne kaže se badava "pečem pamet i snagu" ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije