Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporazum

S Velprom malima sigurnija budućnost

'velpro_nnn_unu_240513'
Pero Furdek
24.05.2013.
u 18:03

Dogovorena suradnja malim bi trgovcima trebala omogućiti niz pogodnosti kako bi bili konkurentniji na tržištu

Velpro i Savez udruga malih trgovaca RH potpisali su jučer sporazum o poslovnoj suradnji kojim se osigurava daljnja dugogodišnja suradnja malih trgovaca i najveće hrvatske veleprodajne mreže u sastavu Agrokora. Sporazum kojim će se omogućiti cijeli niz pogodnosti i povoljniji uvjeti nabave malim trgovcima, potpisali su predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Ivan Ćibarić i direktor poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu Dalibor Poznić.

– Suradnja Velpra i malih trgovaca traje više od 10 godina i kontinuirano se proširuje kroz različite projekte koji za cilj imaju podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja. Najbolji primjer za to je projekt Plus market u kojem sudjeluje 1200 malih trgovina, a koji malim trgovcima omogućuje smanjenje troškova, implementaciju suvremenih maloprodajnih praksi i znanja te ukupno povećanje efikasnosti poslovanja – kazao je Poznić.

– Ovakva partnerstva, ali i samo intenzivnije povezivanje malih trgovaca iznimno su važni za opstanak male trgovine u Hrvatskoj. Viši stupanj povezanosti malih trgovaca u sklopu saveza rezultirat će i ostalim pozitivnim trendovima u tradicionalnoj maloprodaji i njenom opstanku na budućem zahtjevnom i kompetitivnom tržištu Europske unije – izjavio je Ćibarić. Savez trgovaca ima 331 člana koji imaju 2300 zaposlenih u 615 prodavaonica. (jra)

>>Malim trgovcima sve teže, diskonteri kupcima najdraži

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije