Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnici i pacijenti složni
Povratak na članak

S promjenama se debelo kasni: Da se ne uruši zdravstvena skrb, hitno treba mijenjati sustav

Naveliko se za prosvjed pripremaju u Hrvatskoj liječničkoj komori, Liječničkom sindikatu, Hrvatskoj udruzi bolničkih liječnika, Koordinaciji hrvatske obiteljske medicine i Inicijativi mladih liječnika. Od zajedničkih zahtjeva ne odustaju

Komentari 7

TR
tratincica68
19:33 12.03.2023.

Ne sustav nego ustav.onaj ko ga je napisao napisao ga je za sebe a ne za gradane hr.

VL
ZD
ZDRU
19:42 12.03.2023.

U naslovu se spominje promjena sustava, a u tekstu se govori samo o statusu i plaćama liječnika.

VL
BJ
bjmaro
18:50 12.03.2023.

Zdravsteni sustav je složen i skup i dostupan. Treba biti jako oprezan oko intervencija i u ovakav sustav jer za tren oka mogao bi postati nedostupan za jedan dio Hrvata. Preko 2.000 liječnika ima veča primanja od predsjednika države i i Vlade. Grade se i renoviraju zdravstvene ustanove, a negativna percepcija javnosti se bilda na sve moguće načine. Netko trlja ruke

VL
PO
podguznamuharektalnialpinist
19:27 12.03.2023.

žene se najviše boje izgleda neminovne propasti zdravstva, otud stalno tekstovi.. muškarce boli.. ja nisam bi kod doktora desetljećima, mogu ić jedino tamo ako mislim da mi odrežu nešto ili te nakljukaju tableta jer to jedino je njihov posao.

VL
MK
musashi_kawasaki
19:18 12.03.2023.

U sustav uplaćuju kao Bugari, a htjeli bi uslugu kao u Švicarskoj, neće moći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.