Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO INSPEKTORAT

S polica trgovina povlači se još jedan proizvod, provjerite imate li ga kod kuće

trgovina
Pixabay
25.02.2023.
u 23:04

Opoziva se Go pure čips cikla, pastrnjak, mrkva i batat od 40 i 90 grama zbog povećane količine akrilamida, izvijestili su u subotu iz Državnog inspektorata RH.

Podrijetlo proizvoda je Belgija, a rok upotrebe je 15. i 22. travnja 2023. Čips na tržište stavlja Biovega d.o.o., u veleprodaji nizozemske tvrtke Udea BV. Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane. Provjerite imate li ga kod kuće.

Video: Viđena morska psina

Komentara 1

Avatar gusjenica
gusjenica
10:26 26.02.2023.

Objavite kratko i povucite proizvod. Ne pravite se važni s jednim čipsom. Upravo sam pojeo nekakve kobasice od firme s Krka. Bože te sačuvaj kvalitete, ali eto nisu otrovne pa neka ostanu na policama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije