Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena na granici

S 'ludim' gljivama, LSD-om i travom Nijemci na ljetovanje u RH

gužva (1)
Duško Marušić/Pixsell
10.07.2012.
u 13:18

Spriječila ih je bujska policija koja je jučer oko 10.30 sati na graničnom prijelazu Kaštel pri kontroli kombija u prtljažniku pronašla više plastičnih vrećica punih droge

Pet njemačkih državljana pokušalo je u Hrvatsku ući sa ''zavidnom'' kolekcijom droga. Spriječila ih je bujska policija koja je jučer oko 10.25 sati na graničnom prijelazu Kaštel pri kontroli kombija VW u prtljažniku pronašla više plastičnih vrećica punih droge. 

Policija je kod dvojice 25-godišnjaka, 29-godišnjaka, 33-godišnjakinje i 41-godišnjakinje pronašla  3,5 grama halucinogenih gljiva, 1 LSD, 11,9 grama marihuane, 11,9 grama hašiša i tri kolačića od mješavine marihuane i hašiša, ukupne težine oko 75 grama.

Zbog prekršaja iz Zakona u suzbijanju zlouporabe opojnih droga državljani Njemačke danas su naručeni na Prekršajni sud u Umagu, a zbog kaznenog djela protiv njih se podnosi kaznena prijava.

Komentara 2

Avatar Bjeda
Bjeda
13:31 10.07.2012.

Čemu? Legalizrajte lake droge,postrožite kontrole na cesti,uvedite jeftinije taxi usluge i neće biti problema.

Avatar bok
bok
13:49 10.07.2012.

Lude gljive su mogli nabrati i u Hrvatskoj. Ima po livadama Psilocibinske gljive (vrasta Psilocybe cyanescens ) Travu treba konacno dekriminalizirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije