Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantiraju

S. Koreja: Ne kažnjavamo one koji nisu plakali za "Dragim vođom"

kim jong il (1)
Reuters/AFP/Pixsell
16.01.2012.
u 08:13

Pyongyang je za takve je informacije optužio "izdajnički internetski portal" Daily NK

Sjeverna Koreja demantirala je vijest da su oni koji nisu plakali, ili nisu dovoljno "snažno" plakali za nedavno preminulim "Dragim vođom" Kim Jong-ilom, završili u radnim logorima.

Kako prenosi CNN, službeni Pyongyang za takve je informacije optužio "izdajnički internetski portal" Daily NK, koji je po njihovim riječima povezan s južnokorejskim predsjednikom Lee Myung-bakom.

>>Oni koji nisu plakali za "Dragim vođom" za kaznu će u logore

Iz spomenutog portala poručuju, pak, da su informacije o kažnjavanju onih koji nisu sudjelovali u obilježavanju odlaska "Dragog vođe" ili su sudjelovali, ali nisu dovoljno iskreno plakali, dobili od svojih izvora unutar Sjeverne Koreje, posebno iz područja oko granice s Kinom.

Inače, novinari internetskog portala upravo iz tog područja dobivaju najveći broj informacija, jer se oni koji s njima surađuju koriste ilegalnim mobitelima koji funkcioniraju preko kineskih mobilnih operatera čiji je signal dostupan i preko granice sa Sjevernom Korejom.

Komentara 18

OB
-obrisani-
10:37 16.01.2012.

budale

Avatar Alfons_x
Alfons_x
11:15 16.01.2012.

Naravno da ne kažnjavaju....najobičnija propaganda. Baš kao što se stalno piše o \"gladnom\" sjeverno korejskom narodu, pa sami sebe demantiraju.......kao recimo sa ovom gore slikom na kojoj se vidi da su prilično uhranjeni (čak iznad prosjeka rekao bih) kao štoo se vidi i to da su dobro obučeni, isto to se moglo vidjeti na bilo kojoj reportaži koja je prikazivala obični puk....sad slobodno neka dežurni kritičari usporede slike naroda S.Koreje i recimo slike koje prikazuju narod Somalije, Etiopije...itd, pa će vidjeti kako izgleda gladni narod

BR
branema
12:39 16.01.2012.

Hedon! plaka si plaka za Titom kao i većina ljudi u ex Jugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije