Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA BUDUĆNOST EU
Povratak na članak

Ruža Tomašić: 'Bez reformi, EU novac neće nam puno pomoći'

Hrvatska treba biti svjesna da će nam biti bolje samo ako sami posložimo stvari bolje nego dosad. Ovo je prilika za novi početak, zaključila je Tomašić

Komentari 5

SN
Snowman
16:54 19.02.2021.

Pametna zena

VL
NE
Nepokolebljiv
18:10 19.02.2021.

Gospoda Tomasic ne uvida da kasta na vlasti ne zeli reforme jer njima (bez obzira cije je dezurstvo HDZ ili SDP) je sve onako kako im najbolje odgovara. Novce podjele s rajom ( jedan Euro meni, jedan tebi, jedan raji, jedan za zlatne cetke za zahod) i svi zadovoljni!

VL
XA
xaron
20:32 19.02.2021.

Jedina pozitivna osoba u HR polotici.

VL
KV
ka-vuk
17:11 19.02.2021.

Uvijek je i bilo sve na nama. Nas problem je neznanje,podobnost i pokvarenost od onih koji odlucuju od dna pa sve do vrha i zato nam je kako je. Hoce li biti bolje jednoga dana vidicemo ili mozda nasi nasljednici.

VL
DU
Deleted user
16:59 19.02.2021.

Ružo moja, hdz i reforme! Pogledaj Beroša taj ne zna organizirati ni cijepljenje a ne zdravstveni sustav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.