Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO DOGOVOR
Povratak na članak

Rusko cjepivo Sputnjik V proizvodit će se u Srbiji. Zna se i kad će početi proizvodnja

Direktor RDIF-a Kiril Dimitrijev zahvalio je vladi Srbije za kontinuiranu potporu i povjerenje u Sputnjik V.

Komentari 3

Avatar anlaser
anlaser
12:03 27.03.2021.

Kome će trebati cjepivo krajem ljeta ? I ti vjeruješ lažima "stožera" ? To će godinama biti tražena roba. Trebati će barem 2 godine da se cijepi većina naše populacije a gdje su tek nesvrstani , Afrika , sirotinja .....?.?. Ne znam da je kod nas cijepljeno 5% a zarada od cjepiva će rasti još godinama pogotovo ako se budemo morali cijepiti svake godine .

VL
Avatar Oneill
Oneill
17:21 25.03.2021.

Našim birokatima bi trebalo 5 god dok nekaźu Be.

VL
NE
Nepokolebljiv
23:02 25.03.2021.

Znaci, s ludom srecom, da ne bude zapinjanja, a toga uvijek MORA biti kada se nesto nova pocinje, cjepivo bi moglo biti spremno za isporuku u manjim kolicinama krajem lipnja - polovinom srpnja. Recimo da ce zainteresirane drzave do tada provesti homologizacije i provjere i jedino je pitanje kome ce tada krajem ljeta u Balkanistanu trebati cjepivo! Zvuci nekako, po obicaju, zakasni Marko na ******* . (Smije li se jos Srbima spominjati Kosovo?)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.