Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eskalacija rata u ukrajini
Povratak na članak

Ruski general upozorava: Šanse za rat u Europi postaju sve veće

General-pukovnik Vladimir Zarudnitski, načelnik Vojne akademije Glavnog stožera ruske vojske, dao je komentare u članku za Military Thought

Komentari 20

ČI
Čife
21:34 07.03.2024.

Elite se spremaju za rat protiv sirotinje

VL
SE
Serengeti
11:30 08.03.2024.

Macron se sa svojim riječima i dijelima prometnuo u najvećeg "gurača" trećeg svjetskog rata.

VL
DU
Deleted user
08:26 08.03.2024.

Dnevna doza panike...

VL
Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:24 07.03.2024.

Smiješno. Rusi trenutno ni na duže staze nemaju kapacitete voditi bilo kakav rat osim ovaj u Ukrajini. Ogromna količina tehnike im je uništena, a ni uz intezivnu proizvodnju ne mogu nadoknaditi dnevne gubitke. Je, imaju oni još kapaciteta i za ovaj tempo, ali za rat u Ukrajini, a ne s NATO. Žao mi je samo Ukrajinaca koji su sada sredstvo za iscrpljivanje Rusije kako bi se Ameri mogli baviti Kinom koja je njima od daleko važnijeg interesa. Da su htjeli završiti ovaj rati davno bi to bilo. Poslali bi im avione bez kojih to nikako nije moguće, dalekometne rakete, srušili bi Kerčki most i sve bi stalo za pola godine. Ovako ukrajnici ginu za svoju zemlju i domove, ali i za tuđe interese.

VL
Avatar El Indio
El Indio
21:51 07.03.2024.

Ruski general ima problema 2 godine u Ukrajini a vidi se kako ce ratovat po Europi

VL
IK
Ikarus
20:12 07.03.2024.

Kakav rat suverenizam je gotov stvara se globalna država jedna svjetska vlada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.