Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eskalacija u Ukrajini
Povratak na članak

Ruske poslovne i političke elite očajavaju, vlada sve veći strah od budućnosti: 'Ulazimo u revolucionarnu situaciju'

Sve je izraženije nezadovoljstvo ruskih dužnosnika i poslovne elite u Rusiji. Čini se da su iscrpljeni i depresivni, a ne vidi se pomak na bolje. Dapače očekuje se dodatno pogoršanje političke i gospodarske klime.

Komentari 6

Avatar nekakav
nekakav
12:58 17.10.2022.

99% rusa se veseli zapadnim sankcijama njihovim tajkunima. oni su svoje milijarde nataložili u zapadnim bankama, iz obijesti kupovali stanove po londonu od po 40 mil funti, razbacivali se novcem kupujući igrače, nekretnine, aute, brodove, izvlačili novac iz rusije, nisuu doma ulagali već se provodili vani. plus da skoro svi tzv. ruski tajkuni imaju adrese na zapadu, gdje su im i sjedišta firmi koje upravljaju sa ruskim portfeljem. rusija od njih koristi nema nikakve. abramovič je milijarde iz rusije bacao englezima. što ih nije rusima bacao? neće niti jedan od ovih tajkuna ništa reći protiv ruske države, jer o njoj sad ovise više nego ikad, a nakon rata će totalno ovisiti o milostinji sa dvora.

VL
CM
Crni_moj
12:56 17.10.2022.

Rat je u Europi, naravno da Rusima ide sve teže , isto kao i nama, zašto bi oni bili izuzeti. Jedino onima na frontu je još gore. A zagovornici rata su negdje daleko i zadovoljno trljaju ruke.

VL
PO
poluprovokator
14:30 17.10.2022.

Baš me zanima dali će Rusija imati okupatora koliko mi sada imamo "branitelja" na popisu (koji i nakon više od 30 godina raste)?!?

VL
FU
Fusnota
12:25 17.10.2022.

Sumnjam, Ruska federacija se od 2014 sprema za rat.

VL
Avatar Cantor
Cantor
12:00 17.10.2022.

Nije im lako. A što kažu Europske političke i privredne elite?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.