Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marina Ovsjanikova
Povratak na članak

Ruska novinarka optužena za širenje lažnih informacija, prijeti joj 10 godina zatvora

Ranije u srijedu je objavila da su savezni istražitelji na silu upali u njezinu kuću oko šest sati ujutro kako bi izvršili pretres, prije nego što su je odveli kako bi se protiv nje podigla optužnica.

Komentari 3

PR
prokurator
13:18 11.08.2022.

trump likes this!

VL
DU
Deleted user
13:11 11.08.2022.

U nas se to, na državnoj dalekovidnici, nemre desit! Tamo (uz 1. i 2. strogo partijski, ovisno tko vlada u državi i radmanoviziji) vladaju Jakovine, Markovine i ostali (kreatori "povijesni") posebice na 3. i 4.kanalu, nekrščanskog globalliberala. S(Š!)portska televizija, Matešina prčija, drži vas ceo Balkan i jugoslavenčinu do besvijesti, a na CMC sviraju "bratski" zabavljači.

VL
LE
LetnaU2
20:52 10.08.2022.

Po slobodi javnog govora i pisanja, mi smo odmah tu negdje iza Rusije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.