Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulazak u nato
Povratak na članak

Rusija zaprijetila Finskoj i Švedskoj: 'Nećemo to jednostavno prihvatiti. Sve će se radikalno promijeniti'

Prije samo nekoliko mjeseci ulazak dviju zemalja u NATO bio je daleka perspektiva, no ruska invazija na Ukrajinu potaknula je i Švedsku i Finsku da preispitaju svoje sigurnosne potrebe i potraže sigurnost u Savezu

Komentari 16

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
11:35 16.05.2022.

Kako rece Stipe:"A ko vas pita?"

VL
CF
centar for
13:35 16.05.2022.

rusija je velesila samo po tome što ima nuklearno oružje, ali ne shvaćaju da ga imaju i druge zemlje samo što ne prijete njime svaki dan! po svemu ostalome je srednje razvijena država s BDP-om manjim od italije, a sad će zbog snakcija i izolacije postati nebitna u svjetskim okvirima i što prije maknu putina bit će bolje za njih

VL
FU
Fusnota
13:13 16.05.2022.

Spremni su za specijalne operacije. Uz objašnjenje samo ste krivi, slušate druge a ne nas. Psihoza, nadmoć prelazi u osjećaj da smo glupi

VL
BU
Buterbur
14:52 16.05.2022.

Nitko više ne šljivi rusko žablje kreketanje ni 5%

VL
Avatar DIXI
DIXI
23:48 16.05.2022.

Medvjeđa usluga Putina ruskom narodu.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
10:27 16.05.2022.

Izgleda da komentatori ovdje i drugdje, koji podržavaju zaoštravanje sukoba nisu nikad uzeli Bibliju u ruke. Najsročnije i najkraće, ono što slijedi, je opisano riječima:"živi će zaviditi mrtvima". E sad dobro promislite, što se sve mora podogađati da se u živom čovjeku stvori takva misao i osjećaj. Postavlja se i pitanje, ako je već sve tako deterministički napisano i predodređeno, da li onda čovjek uopće tu može nešto i promjenuti? Naravno da može, prije svega, kajanjem i povratkom svome Stvoritelju, može takav scenarij odgoditi ili odgađati dok ne dođe jedna generacija koja to više neće svojom voljom htjeti. Da li smo mi već ta generacija? Jako je moguće.

VL
TE
terence
11:21 16.05.2022.

Puno se ljudi igraju sa vatrom. Nkad se ne zna sta budali moze pasti na pamet. Sta ako izbije atomski rat? I to sve zbog jednog potpisa.

VL
Avatar Behemot
Behemot
11:09 16.05.2022.

Kao što stoka sitnog zuba u Hrvatskoj nema pravo na referendum o euru, tako niti stoka sitnog zuba u Finskoj nema pravo na referendum o NATO-u. O svemu odlučuju birokrati a propagandni mediji to legaliziraju i proglašavaju demokracijom.

VL
ZG
zvonimir.glasnovic.7
11:50 16.05.2022.

ma glupost. pokazuje samo da švedska i finska nemaju vlasti koje primarno odgovaraju svom narodu, već vlasti koje slušaju globaliste

VL
SY
Symbrio
10:06 16.05.2022.

To kaj drugi hoce, to se Kremlja ne tice. ALI, koji k... Ameri stalno moraju provocirati, to mi nije jasno. Da sam Putin, postavio bih nuklearke i raketni sistem u Mexico ili Venezuelu/Guatemalu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.