Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIJELI SVOJE STAJALIŠTE
Povratak na članak

Rusija uvjetuje sporazum o plinu s Ukrajinom i EU-om odustankom od tužbi

Europska komisija također je pozvala Rusiju i Ukrajinu da brzo organiziraju novi tripartitni sastanak.

Komentari 2

Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
08:39 30.10.2019.

Ukrajina je ljepo mogla balansirati između Rusije i zapada pa izvući maximalno a ovako sa turbo korumpiranim i prodanim političarima ide unazad.koliko su oni tek izgubili stanovnika u zadnja 2 desetljeća.baš se pitam što su postigli sukobom sa Rusijom.izgubili jeftini ruski plin i druge povlastice,Krim,Donbas i milione stanovnika koji su iselili na zapad ili Rusiju.

VL
IV
ivanbalic
05:36 30.10.2019.

Zato treba pod hitno,juzni i sjeverni tok,realizirati,jer europa nemoze toleristai,te ukrajinske izdajnike,da europski narod ostane zarobljen bez Ruskog plina,a ta brljotina ukrajina,neka se snalazi od dobiva plin od amerike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.