Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojna parada u Moskvi
Povratak na članak

Rusija pokazuje svoju moć: Mjesec i pol dana kasnije slave obljetnicu pobjede nad nacistima

Dan pobjede inače se obilježava 9. svibnja jer je na taj datum 1945. godine potpisana bezuvjetna predaja nacističke Njemačke

Komentari 6

MP
Miroslav.P
10:34 24.06.2020.

Bas sem gledao bjele labudove kako lete iznad moskovski zgrada. Mocna zemlja i sila.Prikazani novi vidovi mocnog oruzja nema sta...Mnogi trebaju uciti od Rusa.kako se pravi vojna parada . Sve je pod konac i liniju savrseno.

VL
DU
Deleted user
11:51 25.06.2020.

Zasto Srbija stupati stupa na paradi u Moskvi? Zato jer moze. Zasto Hrvatska ne stupati stupa na paradi u Moskvi? Zato jer bi njeni casnici imali iste nazive cinova kao i banda koja je zgazena 45te. A i ne da gazda.

VL
MA
MateBobanheroj
14:49 24.06.2020.

Živjela Rusija! Živjela Republika Srpska!

VL
DU
Deleted user
13:17 24.06.2020.

Rusija je po snazi tek 5-a, iza SAD-a, Kine, Indije i Brazila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.