Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SUMMITA
Povratak na članak

Putin se pohvalio: Rusija pokazala novo nuklearno naoružanje

Dvojica čelnika u četvrtak su optužili sile unutar Sjedinjenih Država da štete onome što smatraju uspjehom njihovog prvog summita, a Trump je rekao da se već raduje njihovom idućem susretu.

Komentari 12

DU
Deleted user
21:06 19.07.2018.

Putinu svaka čast! Jedino paritetom svjetske moći i potpunim reciprocitetom, mogućno je nekako održati svjetski mir. Najgore je kad svu silu i zakone nameće samo jedan "svjetski policajac" (u isto vrijeme i Kurta i Murta), kao što je bilo do prije desetak godina. Raduje me i napredovanje €U, Kine, i Indije, u pravcu izjednačivanja moći.

VL
DU
Deleted user
23:26 19.07.2018.

Neznam tko blamira ali da je zapad mogao trebao je ekonomski uništiti Rusiju ?? Zar ne....ali nije mogao... Znači Rusija opstaje gdje je Napoleon i Hitler bio poražen ??? Ti novi napadači bi se trebali zapitati dokle su nam graniceice ???? Danas je svijet mali i postaje premali... tako da zveckanje oružjen je suludo... To nije vrijeme Kauboja gdje prvi povuče i pobijedi.... danas gubi cijela planeta...

VL
AA
aabbcc
01:19 20.07.2018.

Rusi imaju kvalitetno oruzje i mi smo to naslijedili jos iz vremena socijalizma kada se nije proizvodilo trzisno za jednokratnu upotrebu, biznis i profit.

VL
KA
KaraMarko
08:19 20.07.2018.

Rusija za samo 20 godina...totalno drugacija drzava...svaka cast!

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
10:38 20.07.2018.

I nakon sto se pohvalio svrsio od srece ... mali kompleksas

VL
PR
prokurator
21:40 19.07.2018.

ma nije to zbog summita, nego se lik uzbudio kad se kolinda sagnula i poljubila duguljasti predmet u visini njegovih prepona, pa je počeo uzbuđeno stiskat gumbiće kad se vratio u ured...

VL
DU
Deleted user
10:31 20.07.2018.

Hrvati imaju nuklearno oružje u nogama i to pokazauju na travnatim terenima a šta je najgore ne mogu biti sankcionirani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.