Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEKST RUSKOG PISCA MIHAILA ŠIŠKINA

Rusija će umrijeti kao Hitlerova Njemačka! Rat se ne dobiva brojem tenkova nego srcem ljudi

24.02.2023.
u 09:51

Vi, Ukrajinci, niste se složili s Putinovim planovima. Niste se predali, niste cvijećem dočekali njegove tenkove. Vi ne branite samo svoju slobodu i ljudsko dostojanstvo, sada branite slobodu i ljudsko dostojanstvo cijelog čovječanstva. Ne možete biti poraženi jer broj tenkova i projektila ne odlučuje ishod rata, nego snaga ljubavi prema slobodi. Vi ste slobodni ljudi, a oni koji izvršavaju zločinačke naredbe ruskih generala su robovi.

Komentara 66

LO
Lolita3
11:02 24.02.2023.

O Ukrajini svaki čas novi članak, a o Zambiji nigdje ništa? Što ne pišete malo o jučerašnjem naprasnom gašenju riječke udruge "Marijina farma" koja je tijesno surađivala sa Emmanuelom Kabongom - odbjeglim ravnateljem sirotišta iz Konga, a čija kćer studira u Hrvatskoj?

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
12:55 24.02.2023.

To je jedna vrsta mentalnog samoubojstva. Gadno je biti Rus, danas.

SS
Sol&Sol
06:57 25.02.2023.

Jadni su Rusi I Srbi, za sada najzaostali narodi u Europi svakako. Rusi proglasile Ukraince naciste i upade u Ukrainu i ubiju na stotine hiljada ukrainaca i od prilike tolko Rusa ostavise glavu u Ukraini. Srbi proglase Hrvate ustasana ina i navale na Hrvatsku i ubijaju i pale trecinu Hrvatske. Pa onda proglase Bosance muslimanske vjere extremistima i dihadistima i pale celu BiH i ubiju na stotine hiljada ljudi. Isto i na Kosovo. Kolko Rusa su ubili Ulrainci prije kretanja Rusa u territoriju Ukraine. I koliko Srba su ubili ostali narodi prije jurisha Srba na susjednim drzavama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije