Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica Litve:

'Rusija je teroristička država. Treba je zaustaviti'

Dalia Grybauskaite
Foto: Reuters/PIXSELL
21.11.2014.
u 07:34

- Ukoliko se ne zaustavi teroristička država koja je uključena u otvorenu agresiju protiv svog susjeda, tada bi se agresija mogla proširiti dalje u Europu - upozorila je Dalia Grybauskaite

Predsjednica Litve Dalia Grybauskaite nazvala je Rusiju "terorističkom državom" i upozorila da bi se sukob iz Ukrajine mogao proširiti, ako ga se ne zaustavi, piše Baltic Times.

- Litva je jedna od država koja je nedavno prošla tešku stazu do ponovne nezavisnosti. Znamo da se danas Ukrajina bori za mir u Europi, za sve nas - kazala je Grybauskaite na nacionalnom radiju.

- Ukoliko se ne zaustavi teroristička država koja je uključena u otvorenu agresiju protiv svog susjeda, tada bi se agresija mogla proširiti dalje u Europu - upozorila je predsjednica Litve. 

>>'Rusiji je nemoguća projekcija vojne moći do Jadrana'

>>Moskva istjerala poljske diplomate

Komentara 71

DU
Deleted user
08:09 21.11.2014.

toliko teroristička da vas je na miru pustila iz saveza čim ste napravili jedan prosvjed. za hvalu ste doveli nato na prag sanktpeteburga. teror je potenciranje hladnoga rata daljnjim širenjem saveza a njena zemlja je dio toga.kako smiješno izgleda kada si ovi mali euro birokrat-državnici daju značenje!

Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
09:57 21.11.2014.

Sve bivse clanice SSSR-a bi u najmanju ruku, u svakom glavnom gradu na svakom glavnom trgu, trebale podici spomenik Mihailu Gorbacovu, jer "on" im je poklonio drzave koje danas imaju, i da, koliko je ono bilo zrtava??? 0 zrtava 00 ispaljenih metaka, a da su htjeli mogli su ih sravniti sa zemljom. Drzavu Rusiju danas nazivati teroristickom, je u njamanju ruku smijesno i neukusno, a pogotovo iz usta tzv. "predsjednice" koja na zapovjed svojih stvarnih diktatora (da ih ne nazovem teroristima) prosipa ovakve glupsti, koje nemaju veze sa mozgom. A najinteresantnije u svemu je, da uvijek "mali psici" najostrije laju jer sada kao imaju dobru zaledjinu, ili kako se ono kaze; lako je tudjim qrcem gloginje mlatit.

KI
Kissinger
08:56 21.11.2014.

ptrenosite izjave te "gopspođe"- niste čuli što izjavi premijer ORBAN glede amera i eu-a,"mi poštujemo suverinitet ukrajine-ali na prvom mjestu su naši NACIONALNI INTERESI",zato smo potpisali ugovor sa rusima glede gradnje nove nu-centrale,a južni tok počimamo graditi poćetkom 2015 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije