Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušava manipulirati
Povratak na članak

Rusija ima sve veći utjecaj u srednjoj i istočnoj Europi

Izvješće otkriva da je Moskva privukla na svoju stranu neke političare, da nastoji uspostaviti dominaciju na energetskim tržištima i u drugim gospodarskim sektorima te da potkopava borbu protiv korupcije ne bi li preuzela kontrolu nad vladama u Bugarskoj, Mađarskoj, Latviji, Srbiji i Slovačkoj.

Komentari 20

Avatar reference
reference
15:23 13.10.2016.

I Vecernji, dajte na naslovnici napišite "Službeno glasilo Washingtona" , tako da ljude ne lažete u lice.

VL
AD
adrian24
15:16 13.10.2016.

Kad to rade Rusi, onda se to zove "manipulacija". Kad to rade Amerikanci onda se to zove "lobiranje".

VL
PR
Prekobrda
17:57 13.10.2016.

Kako se usudite negativno komentirati IZVOZNIKE I TRGOVCE DEMOKRACIJOM? SAD izvozi demokraciju u zamijenu za prirodne resurse, toliko bi zeljeli prodati demokraciju Rusiji, ali Rusija nece da kupi i uveze taj oblik demokracije. Idemo pobrojati koliko je ratova od nastankaka vodila SAD i koliko su ljudi pobili, u koliko slucajeva su nasilno uvodili demokraciju nasilnim putem mijenjali de,okraciju a koliko je u tom periodu Rusija vodila ratova i protiv koga koliko su puta izvozili demokraciju u kojim drzavama su nasilno mijenjali rezime.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
15:10 13.10.2016.

Amerikancì kad im zapne u vanjskoj politici onda optuze druge da se opravda. Svijetu je dosta Amerivke Vanjske politike Rusija je duzna da da odgovor na Americku vanjsku poliyiku koja je agresorske naravi i po tom pitanju se treba povucvuc u svoje unutarnje granice da bi branila Americke inte tree se a ne izvan Americkih granica. Pitanje je koji suto interesi Amerike sa NATOM da dolazena prag Rudije i pijete Rusiji a nisu dozvolili Rudiji da otvori Bazu na Kubansom teritoriju da je to prijetnja Americi u vanjskoj politici. To bi se nazvalo agresija Amerike u vanjskoj politici.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:03 13.10.2016.

Ha, ha, ha...pa osnovno pitanje za zapadne lizace straznjica imperija kaosa je zasto je to tako. Imaju veci utjecaj s nekim razlogom, a razlog je taj o cemu beskicmenjaci ne smiju progovoriti, jer ne smiju priznato da su beskicmenjaci. Nastaviti ce prdoklaciti ali nikakoce nece dirnuti u srz zbog cega ovi imaju sve veci i veci utjecaj. Zasto, je to tako, o tom se ne smije govoriti, zbog "slobode izrazavanja", ha, ha, ha. Zapadno poltronstvo ce ignorirati uzroke takvog stanja (jer vode do njih samih) i nastaviti prdoklaciti i ispirati mozak po starom obicaju, a rezultati ce biti jos veci utjecaj Rusije.

VL
DU
Deleted user
17:56 13.10.2016.

..........."AfD, Berlin, Germany, about an hour ago: Wrong so wrong! It is already seen that the next Axis is the US, Saudi Arabia, and the puppet governments in the EU. Here in Germany we support Russia because it is the only nation acting in our interest. The US and our own Merkel seem heIIbent on destroying us."

VL
PP
pp
14:43 15.10.2016.

Znači Rusija je počela raditi ono što radi i Amerika...mislim stvarno...zločesti Rusi, zločesti...

VL
PL
@ploto@
21:29 13.10.2016.

Zamislite samo,gojimske ovce ne žele primati našu obmanjujuću propagandu i opiru se.Treba pod hitno uvesti novčane kazne za tako osobito drsko ponašanje,a nakon toga i zatvor.

VL
CR
CrniP
19:58 13.10.2016.

...americki think tank misli... ma nemojte, sramote svoje radi

VL
ST
Startrack
15:52 13.10.2016.

Kakav utjecaj ima Rusija u istocnoj Europi kad se cjela istocna Europa uclanila u NATO. Rusi imaju jedino utjecaj na trziste prostitutki.

VL
ST
Startrack
15:51 13.10.2016.

Hajte Hrvati referendum pa se ispisite iz EU i NATA. Slusajte ovog Srbina "reference" aziljanta na Zapadu.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:08 13.10.2016.

Kasno palite...citajte knjigu new cold war od Edward. Lucas, sve je opisano prije 10 godina.

VL
KA
kamengen
16:43 13.10.2016.

KGB je sposobna organizacija. Njihova koncentrirana antiamericka propaganda se itekako osjeca u istocnoeuropskim medijima. Na pr. vecina komentara u VL je proruska, pro Putin, sto je malo cudno, jer Hrvati su se tesko borili da izadju iz Jugoslavije i postanu dio zapadnog svijeta. A sad najedamput, velika ljubav prema Rusiji. Kao sto rekoh, KGB je sposobna organizacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.