Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Rusija i Vatikan uspostavljaju pune diplomatske odnose

I u Moskvi i u Rimu bit će otvorena veleposlanstva umjesto dosadašnjega jednog ureda koji je kao svoje predstavništvo Rusija imala u Vatikanu.

Komentari 3

AN
Antun1973
13:24 04.12.2009.

Konacno su Razumjeli da Krscani moraju Zajedno, da su jaci i Sigurniji.

VL
OB
-obrisani-
19:45 04.12.2009.

Ovo je satro saradnja :)) A crkve ce se pribliziti taman i kad ljudi budu ziveli na marsu ,jednog dana 2500 godine....

VL
SP
Spomenik
10:53 04.12.2009.

Vidi bogati Vatikan da vrag vise nije odnio salu....Vide da se NATO \"rasklimava\" i da Papinskoj drzavi treba malo jaci \"adut\" za ocuvanje sigurnosti....S tim da je danas sve moguce ne bi me zacudilo da se dese neka \"cuda\"...S tim da je NATO u fazi \"rasklimavanja\" i da je vecina njihove eftektivnosti \"suplja\" prica ,mozda bi Vatikan mogao \"iznajmiti\" (sa ruskim posadama) S400 za osiguranje Papinske drzave....Tek onako par lokacija oko Vatikana za svaki slucaj,pa da Papa i kardinali mogu mirno spavati;););)....Jos da je pokojni Vojtila ziv,mozda bi ih dobili i dzabe..;););)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.