Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mobilizaciju provode i Kijev i Moskva

Rusi u panici jer su diverzanti ukrajinskih marinaca prešli 150 km Crnim morem

29.08.2023.
u 08:45

Svjesno mogućeg kolapsa, rusko je zapovjedništvo premjestilo elitnu 76. gardijsku zračno-desantnu diviziju na jug

Komentara 63

ST
Stević
09:21 29.08.2023.

rusi su u panici jer im ukr.dronovi udaraju po moskvi pa sada sami vide kako je već godinu i pol Ukrajincima! samo nastavite hrabri Ukrajinci, udarajte rašiste gdje god možete, sve dok se ne povuku iz Ukrajine

SI
sidartha
09:24 29.08.2023.

Ukrajinci stvaraju rojeve dronova. za sada njima još ne djeluju već samo pojeidnačnim dronovima ispituju gdje se nalazi ruska PZO...no kad krene "za pravo", to će biti ono pravo!

Avatar Slava UA herojima!
Slava UA herojima!
10:05 29.08.2023.

novi video dubokog UA udara koji je razorio rusku radarsku stanicu 'Predel-E' u okupiranom Khersonu. Napad se dogodio u mjestu Zaliznyi, na obali Crnog mora. Izvori pokazuju da je napad rezultirao prvim gubitkom ovog modernog RU sustava. Također je uništen ruski sustav za elektroničko ratovanje 'Leer 2' . Procjenjuje se da obje jedinice zajedno koštaju >200 milijuna USD!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije