Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu sovjetski tenkovi

Sprema se krvavi napad koji može biti ključ rata. Odesa je novi Mariupolj, Ukrajina ostaje bez izlaza na Crno more?

02.04.2022.
u 23:36

Analitičari su uvjereni da će nakon Mariupolja na red doći i lučki grad Odesa koji se nalazi 300 kilometara zapadno od Krimskog poluotoka

Ključne riječi

Komentara 24

MA
marli
01:08 03.04.2022.

Svi monstruozni diktatori završe samo na jedan način. Pitanje je samo kako jedna jedinka može takvo zlo prouzročit ???? Samo jedan monstruozni "čovjek" ! Kojeg se boje i njegovi...pa mu podilaze, slušaju ga a svi misle samo jedno ! Samo jedan "stvor" kakva zla napravi ?

PR
prajdali100
23:41 02.04.2022.

Odesa je imala dovoljno vremena da se pripremi.Biće to tvrd orah za agresore.

IB
iva.begovic
08:33 03.04.2022.

U Jemenu je od NATO politike stradalo 200.000 civila, od čega 85.000 djece. Nisu Palestinci došli u Izrael nego su cionisti došli u Palestinu i od tada Palestnicam oduzimaju prava i životni prostor. No, nitko ih, dajući Izraelu povijesno pravo,, ne naziva okupatorima. .I nitko Palestince ne naoružava da se mogu boriti protiv okupatora. Rusi su vratili teritorij Krim kojega su poklonili Ukrajini prije 66 godina,. Zašto ne bi imali pravo povratitij teritorij na koji imaju povijesno pravo?. Posebice nakon što su se Ukrajinci neprijateljski ponašali prema većinskom ruskom stanovništvu. Tamo pa i drugdje npr. u Odesi gdje su desene ekstremističke snage u napadu na Dom sindikata zapalili zgradu i ljude u njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?