Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar na pobunjenike
Povratak na članak

Rusi pojačali zračne napade u Siriji, pogođena i bolnica

Izvori iz civilne zaštite tvrde da su zračni napadi pogodili mjesta Maasran i Kafr Nubl, kao i gradove Saraqeb, Maarat al Numan te glavni grad istoimene pokrajine Idlib

Komentari 10

DU
Deleted user
10:42 05.02.2018.

Neko treba reć Rusima da da ako se već druže sa svrbima ne rade to što su oni radili jer ako tako nastave na redu su kasetne bombe sa zvončićima !

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:45 05.02.2018.

Zastitimo nasu muslimansku bracu, glavosjece iz Al Kaide il ISIL-a, naoruzajmo ih kao sto su Milanovic i Vesna Pusic radili, kako bi zbacili zlocinacki sekularni rezim Assada u uveli serijatski zakon. Sto ce nam naftna i plinska polja koje jee zlocinac Tito dogovorio s ocem ovog Assada.

VL
SF
Sv Franjo
08:46 05.02.2018.

Rusi su u tuđoj zemlji i ubijaju terorističkim napadima avijacije.Treba domačinu dati protuzračne rakete da ruše teroriste.

VL
DU
Deleted user
10:40 05.02.2018.

Sada kada će idbilistan biti oslobođen od ISIS, počinju optužbe kao kada je oslobođen Alepo, da stradavaju bolnice, utočišta za pse i mačke. Da ne zaboravim kako su već počeli sa optužbama za kemijsko oružje.

VL
VI
VisAVis2
08:23 05.02.2018.

Nemaju rusi u tudjoj državi legitimnog cilja! Svojim angažnanom dali su opravdanje i drugima, a svi zajedno opravdali su akcije isila, koji je opravdao napore Bin Ladena i alkaide!

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:02 05.02.2018.

jesu, doseljavali su se zadnje dvije godine, al ne sirijci, već teroristi sa svojim obiteljima. ajd pročitajte svoje tekstove od prije dvije godine, i nanovo pregledajte slike 'izbjeglica' iz alepa i ostalih uporišta terorista, koji su svi završili u idlibu, kao i oni iz raqe. sad bi nas trebalo brinuti nešto radi slika ozlijeđene djece? pa pola milijuna iračke djece su 'saveznici' pobili direktno, i nikom ništa. zapad veli da je to kolateralna žrtva, i tome se ne pridaje nikakva pažnja. nije civil, nije dijete, već kolateral. zašto bi sad rusi imali nekih ograničenja? ono što je zanimljivo u cijeloj priči je vijest da je pogođena bolnica. nakon 8.000 srušenih bolnica po siriji, pronađena je još jedna, i ti su, vidite, rusi srušili! čudo jedno! samo po bolnicama se puca, pa se pitam, što je to u bolnicama, da se njih ruši. aha, teroristi, koji zgradu bolnice (zgradu, ne instituciju) koriste za svoj zaklon. time pada i ta jedna jedina zaštita koju je zgrada imala. ona je legitiman cilj, jer si time naumio steći neku prednost. znači, da sublimiramo, idlib će uskoro biti oslobođen, a kolone 'sirijaca' će se vratiti doma, u svoju rodnu njemačku, englesku, francusku...

VL
AT
Atanasije
18:08 06.02.2018.

Neki ovde sto komentarisu i lupaju gluposti treba da znaju da je Rusija tamo u saradnji sa Vladom Sirije, a Amerikanci nisu....jedini ko je tamo bez ikakve dozvole su Amerikanci, i to ne slucajno....muslimanima koji ovde pisu bih porucio daa ne kklicu Amerikancima jer su oni oruzje u njihovim rukama i da ce najvise strdati...to vide i mala deca.....Rusija je uvek imala korektne odnose na bliskom istoku osim sa Saudiskom Arabijom koja je USA satelit...jedino zlo na ovom svetu su Ameri i Englezi...ljudi nisu ni svesni sta te dve demonske drzave rade sve po svetu....oni stoje iza svog terorizma na planti

VL
Avatar aunick
aunick
04:06 06.02.2018.

Kod nacista je bilo; za jednog Nijemca stotinu lokalnog puka, za Vucica za jednog Srbina stotinu Muslimana, za Putina za jednog Rusa x do neograniceno Arapa. Putin je u svemu najveci zato ga i Bog stvorio tako maloga, da ga opomene.

VL
PL
@ploto@
08:29 05.02.2018.

Osim terorista u pokrajini Idlib se nalazi preko tisuću američkih instruktora i plačenika,koji su tamo također teroristi u višem obliku.Otud stare bajke o kemijskom oružju,gađanju bolnica i slično,čim su teroristi ugroženi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.