Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova kriza
Povratak na članak

Rusi otvorili Kerčka vrata pored Krima za plovidbu

Ruski brodovi otvorili su danas vatru i zaplijenili tri ukrajinska broda, što je izazvalo opasnu novu krizu između dviju zemalja

Komentari 37

LU
Lujo123
11:52 26.11.2018.

Pamet u glavu soroševci - Rusija vam nije Libija ili Sirija, pa da joj uvodite "demokraciju"! Raspitaje se kod Francuza ili Nijemaca kak to u pravilu završava!

VL
DU
Deleted user
17:15 26.11.2018.

Popusenko nas sve oce uvuce u rat, a meni se bas i ne idje :)

VL
Avatar TheJack
TheJack
14:30 26.11.2018.

Startrack, ti si kao Vucic. Huskas na rat, a kad treba, nigdje te nema. Odi lijepo u Ukrajinu i prijavi se u vojsku, pa objasni rusima sto i komu da vrate, a nemoj laprdati po internetu.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
12:18 26.11.2018.

Problem je u tome sto se neki boje saveza Njemaca i Rusa .To se oni boje a to je neizbjezno.

VL
KO
kordunmoj75
12:53 26.11.2018.

Jedno je sigurno,dodjeli do novi sankcija,Njemacka ih nece prihvatiti,i pridruzice se Rusiji,a ona engleska sarenak meyeva,je sigurno debelo umjesla prste u ovaj incident,dabi ukrajinci uplovili u zabranjenu zonu,odnosno u Ruske teritorijalne vode,e da su kojim slucajem ukrajinci uplovili u americkee vode,bilibi iste miunute potopljeni.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
12:17 26.11.2018.

Samo guraju nesretne Ukraince u jad i bjedu.I onako ih je osam miliona iselilo iz zemlje pola ovdje u Rusiji a pola na zapadu Treba Prorosenko zakuvat blize se izbori. Zatim sad sastanak Putin Trump.Prije mjesec dana Ukrainci su tu prosli nisu ih zaustavljali.Ali sad su morali.Eto Prorosenkovic zrtvova vojnike i casnike kao glinene golubove da izginu. sa ta tri Kanua.Rusi kazu Kanui su starenki i hrzenki.Znaci stari i zardali. Jer Prorosenkovic nista ne obnalja. Samo zaraduje na svojoj cololadi u Rusiji.Zao mi Ukrainaca stvarno propadaju najgori postadose u Europi kod onake zemlje.Zajedno su startali oni i rusi poslije SSSR Rusija izgradila mocnu silu vojnu i ekonomski a estretni ukrainci u prosnji ili robovi. Da ne zbacise legalno izabranu vlast nista se to nebi dessilo.Rusi grade i rade Silu Sibira plinovod koji ide za Kinu Indiju Sjeverni tok za Njemacku, Turski tok prosa 950 km preko Turske za Bugarsku.bugari molili da se prikljuce pa za Srbiju Madar Aust. Italiju i dalje na zapad. Nas zaobilaze ili cemo morat opet molit na kolina kao Kosor sto je isla. Nije trebalo to sve Ukraincima zivili su tri put bolje sad bez plina ostaju strasno a ljuta zima dosla.Prikazuju tu oblast Krivovgrad bez plina pa majke salju djecu u krevet sa nekoliko boca vruce vode da se djecji krevet zagrije. Tuzna istina medutim nasi to ne prikazuju. Zao mi tog naroda oni su mi isti jedni i drugi.Ali mislim da ce jedan dan naci kompromis.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:40 26.11.2018.

dal i za današnje poljske teritorije, Szczecin, Wroclaw, pišete da su anektirani? jer se radi o povijesnim njemačkim teritorijima, koje je sssr ispregovarao za poljake, kao što se sssr i odrekao 15% ratne odštete, reparacije, i to usmjerio u poljsku. jako lukavo se danas skriva činjenica da je sssr golemi dio reparacija, ratnih odšteta, u biti dao istočnoeuropskim zemljama, i za njih dosta čvrsto pregovarao i za njih izborio lijepe stvari. ali vi vidite samo 'komunističko nasilje'... znači, njemačka je izgubila 25% teritorija od prije rata, koji je uzela poljska, i to nije aneksija, već.. što, ne znam ja, ja sam mali, teško mi idu izrazi...

VL
Avatar Foton
Foton
21:18 26.11.2018.

Sad dolaze nove sankcije. Sankcije kao garota, ispocetka nista, pa si onda gotov. A jos k tome i cijena nafte stalno tone, a Rusija misli da je ravna Americi u utrci naoruzanja koju sigurno ne moze izdrzati. Taj film sno vec gledali.

VL
ST
Startrack
13:21 26.11.2018.

Rjesice ovo Ukrajinci kosto su i Hrvati rjesili. I sami govore daim treba Oluja. Al nikad nisu smjeli dat svoje nuklearno oruzje.

VL
FL
Florian39
13:56 26.11.2018.

Pitanje je samo dana kada ce se zavijorit ruska zastava u Kievu.....a Njemci naravno pametno sute,jer ,zasigurno ne bi ponovno zeljeli Ruse u Berlinu..

VL
FL
Florian39
14:02 26.11.2018.

Ovo je zapravo uigrani scenarij...kad Rusija napadne Ukrainu, u istome momentu Srbija je u Pristini.......

VL
ST
Startrack
15:26 26.11.2018.

A Rusi su potpisali garancije Ukrajini za sigurnost Ukrajinskih granica. A staces ocekivat od nacije koja je ukrala Kurilske otoke ko zadnja Hijena dok su Japanci bili razoruzani a ni dan danas ih nevraca.

VL
DU
Deleted user
17:28 26.11.2018.

da je ukrajina i zadrzala atomske bojeve glave sto ce im ? to triba odrzavati, nemozes ih samo spakovati u bunker i ostaviti tamo a osim tog potribni su i nosaci na koje se montira takva nuklearna glava a oni to nisu nikad ni imali

VL
ST
Startrack
13:22 26.11.2018.

Ruski lopove vratite Kaljingrad, Krim, Kurilske otoke i istocnu Finsku. Gdje onaj legendarni finski snajperist kad ga trebas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.