Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIMIR POFUK

Ruševine diljem Hrvatske više ne podsjećaju na rat, nego na državu koja nimalo ne voli ni našu domovinu

storyeditor/2023-04-27/Ljubotici.jpeg
01.05.2023.
u 23:20

Čitanje potiče maštu, a mašta voli zamisliti kako takvi susreti s nekom knjigom nipošto nisu slučajni. Vidio sam tako u ovim knjigama znak. Još više kada sam odabranu otvorio i ugledao naslov prve priče u njoj: "U znaku aprila", baš tog mjeseca koji juri svome kraju sav u raskoši mirisa i boja.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sasha68
17:08 02.05.2023.

zašto na državu, pofuče, kad su to sto ti govoriš sve privatna vlasnistva-kaj drzava treba svakom gradit i odrzavat a ovaj ce ponosno svoje ime stavljat na sve sta stigne, ko ona ga...d u zagrebu u opljackanim stanovima-jos cekaju da im ja platim obnovu a kantu jupola nisu ulozili u stanove od 400 kvadrata koje su ,,osvojili,,

DE
Demigodessnixie
08:59 02.05.2023.

Koji je to mjesec "april"...drzava je domovina, zasto mijesate drzavu i vlast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije