Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOSTAVLJAO I DRUGU DJECU

Rus ubio prijatelja koji mu je silovao kćer: Snimku slučajno otkrio na njegovom mobitelu

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
04.09.2021.
u 13:08

Sviridov je bio bliski prijatelj Vyacheslavove obitelji i često je čuvao njegovu kćer koju je u više navrata seksualno zlostavljao

Vyacheslav M. (34) pio je prijateljem Olegom Sviridovom (32) kada je na njegovom mobitelu vidio snimku kako mu siluje 9-godišnju kćer. Otac se odmah suočio s njime, no muškarac je uspio pobjeći. 

Sviridov je bio bliski prijatelj Vyacheslavove obitelji i često je čuvao njegovu kćer koju je u više navrata seksualno zlostavljao.

Vyacheslav je silovanja prijavio lokalnoj policiji koja je pokrenula potragu, no muškarca je uhvatio prije njih i ubo ga nožem

Rekao je da je Sviridov tijekom svađe pao na nož te kako ga nije namjerno ubio. Tijelo je pronađeno u četvrtak nedaleko sela Vintai u Rusiji, više od tjedan dana nakon što je Vyacheslav otkrio video, piše Daily Mail

Vyacheslav je priveden nakon otkrića tijela, a slučaj se istražuje. Policijski izvori rekli su da se na mobitelu preminulog muškarca nalaze i drugi video zapisi koji prikazuju nasilna silovanja drugih djevojčica, u dobi od šest i 11 godina. Prema snimkama, Sviridov je zlostavljao djecu pet godina prije nego što je to Vyacheslav otkrio. 

Mještani sela Vintai zahtijevaju da se Vyacheslav ne suoči s optužbom za ubojstvo.

- On nije ubojica, štitio je svoju kćer i našu djecu, rekao je jedan mještanin.

Ključne riječi

Komentara 9

LA
lajh1985
13:46 04.09.2021.

Podrska ocu

Avatar Upitnik30
Upitnik30
14:11 04.09.2021.

Zna se dogoditi da silovatelji djece padnu na nož ili se slučajno propucaju..

Avatar Mali Berica
Mali Berica
14:14 04.09.2021.

Isto bi napravio, čak i gore, s time što policija sigurno nebi našla dokaze, jer nema smisla da nakon svega još robijam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije