Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen isti dan

Rumunj opljačkao pulsku umirovljenicu nasred ulice

policija
Arhiva VL
28.07.2010.
u 10:55

Na Narodnom trgu u Puli iz otvorene torbice Rumunj je 69-godišnjakinj ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima.

PULA - Pulska je policija kriminalističkim istraživanjem nad 36-godišnjim rumunjskim državljaninom utvrdila osnovanu sumnju da je 26. srpnja oko 11 sati na Narodnom trgu u Puli iz otvorene torbice ukrao novčanik u kojem se nalazio novac i osobni dokumenti 69-godišnjakinje iz Pule. Oštetio ju je za nekoliko stotina kuna.

Brzom intervencijom policije rumunjski državljanin je istog dana uhićen. Protiv Rumunja slijedi podnošenje kaznene prijave.

Ključne riječi

Komentara 5

MS
My Soul
18:11 28.07.2010.

vrli državljanin europske unije. došao iz EU krasti u Hrvatsku. nevjerojatno.

OB
-obrisani-
11:50 28.07.2010.

Rumunjski i Bugarski turisti preplavili su jadransku obalu.Nadajmo se barem da će potrošiti što su ukrali,,,kao ,,kao turisti i tako spasiti naš turizam ali i proračun.

Avatar zanusi13
zanusi13
14:25 28.07.2010.

Ma to su najbolji turisti, sve što ukradu sigurno će potrošiti na domaću turističku ponudu... To je EU raj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije