Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.05.2014. u 14:00

A Igor očito previše i visi na tom fejsu pa i nema kad smisliti bolje pitanje svojoj splitskoj dopisnici Dragani Eterović uoči blagdana svetog Duje

RTL se stvarno trudi "brendirati" svoje ljude. Uoči večernjeg dnevnika na dnu ekrana vam se ukaže lice njihova urednika Igora Bobića, a pokraj njegove glave logotip Facebooka. To bi valjda trebalo značiti nešto kao – hej ljudi, naš Igor sad ima profil na fejsu, pa ajde pišite mu, lajkajte mu, laskajte mu... A Igor očito previše i visi na tom fejsu pa i nema kad smisliti bolje pitanje svojoj splitskoj dopisnici Dragani Eterović uoči blagdana svetog Duje od klasike: "Dragana, je li sve spremno za proslavu?" A njezin odgovor je, naravno, kao nastavak chatanja na fejsu: "Igore, sve je spremno za proslavu!" I otkotrlja se tako emisija do sporta, a onda nastupa Nino Štambuk.

U prilogu o dvojici Hajdukovaca koji će u Brazilu igrati za reprezentaciju BiH najavljuje: "Bosna može iznenaditi." Njemu je jako teško izgovoriti puno ime te države. Pomislih, možda se boji da će mu slomiti jezik. Pa sam malo vježbao, par puta izgovorio ime drugog dijela te države naglas i uvjerio se da riječ Hercegovina možeš i pijan ko letva izgovoriti bez problema. Zašto onda Štambuk izgovara samo pola imena jedne države? Bosanci i Hercegovci vrlo se jasno identificiraju kao regionalne posebnosti, valjda svatko zna gdje se jedu ćufte, a gdje janjetina. I nećeš valjda za Antuna Branka Šimića, Dušana Vukotića ili Dražena Dalipagića reći da su Bosanci? Kao što nećeš ni za Sanadera reći da je Slavonac ili za Jakovčića da je Ličanin. Nisu loši bili oni globusi u kojima je bila žarulja. Pa kad ti se ne da spavat, malo vrtiš taj globus i učiš zemljopis. Možda ih ima još za kupit u nekim knjižarama...

PLUS

HTV3, Elitni odred: Danska: Odlična starija danska serija bljesnula je na Trojci. Samo uvijek problem s HTV-om: zašto dobru stvar mora sakriti u tako kasni termin?

MINUS

HTV1, Dnevnik: Zapad poručuje da se izbori u zaraćenoj Ukrajini MORAJU održati. Dobar bi se noviar upitao zašto onda Zapadu smetaju izbori u zaraćenoj Siriji

>> Igor Bobić jedini prepoznao da se jučer na Krimu pisala povijest

Ključne riječi

Komentara 2

VE
verakruz
17:48 07.05.2014.

Neka si ih oprao Roberte! Ako ne znaju ili neće ili ne mogu izgovoriti pravo ime države u kojoj je do rata živjelo preko 800 tisuča Hrvata, onda su ili promašili profesiju, ili imaju neku averziju prema jednom dijelu te zemlje ili imaju ozbiljnih psihičkih problema!

Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
15:07 07.05.2014.

Imate li vi što pametnije za pisati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije