Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije godine od invazija
Povratak na članak

Zapanjujući razmjeri dronovske bitke, na bojištu se nekad formiraju redovi: 'Kao taksiji u zračnoj luci, jedan dođe, pa drugi, treći...'

Pred drugu godišnjicu ruske invazije koja se obilježava 24. veljače, Rusija predsjednika Vladimira Putina dominira u sukobu u kojem se kombiniraju rovovske bitke iscrpljivanja, koje podsjećaju na Prvi svjetski rat

Komentari 11

KI
Kontra indoktriniran
10:13 22.02.2024.

Ono što vidimo na bojištu je zastrašujuće, ali niti blizu koliko je zastrašujuće ono što vidimo u glavi naših nesposobnih moćnika koji su upropastili nemoguće ili isto projicirali. U sada već vidljivom sukobu NATO pakt neće imati posla samo sa Rusijom koja je već pokazala da ima i da može nego i sa Kinom koja sve više ističe da je sve ovo što se događa napad na Aziju, njeno dvorište. Iako za sada ne talasa Kina je itekako spremna ukoliko Rusija na bilo koji način poklekne. To je i do sada bilo vidljivo. Ali wef-ovci kažu da je suicid najbolje rješenje za nas jer im donosi dobrobit koju mi u ovom trenu nemožemo razumjeti.

VL
ED
eduardtolic99
10:19 22.02.2024.

Jurišaju po deset puta na dan kao topovsko meso. Tamo nitko ne juriša. I primitivniji oblici života znaju razlog. Presudile su one velike bombe poput izraelskih u Gazi. Činjenica da su Rusi pronašli u Avdijivki velike količine onih famoznih 155 mm granata govori da ima i streljiva. Ono čega nema je ljudstvo i moral načet odlukama kievskih moćnika, od korupcije do pogrešnih procjena.

VL
ZO
zoranlelic
10:16 22.02.2024.

Rusija i EU (namjerno ne navodim NATO) svjesni su da će eventualni međusobni rat završiti nuklearnim krajem. Treba li nam to? Onoga trena kada prve regularne jedinice NATO dođu u Ukrajinu a to je svakim danom sve bliže Putin će se vjerovatno odlučiti za ograničeno nuklearno rješenje. Kada padne krv nema nazad. Šanse za mir postoje, jer je ukrajinski suverenitet nažalost aorist. Postoji puno razloga zašto u ovom trenu nemožemo pobijediti Rusiju a gorespomenuti nuklearni je definitivno najjači.

VL
OL
olo
09:38 22.02.2024.

Obzirom da je Ukrajina očito u lošoj financijskoj situaciji, da ne bi ovisila o nekakvim senatima, domovima, vladama,..., treba da pređe na direktno financiranje, da u svakoj državi otvore račun i da građani sami direktno uplaćuju, a šta će sa novcem neka oni sami odluče šta je najbolje.

VL
AS
Asirijac
10:22 22.02.2024.

Sve da se rusi povuku iz ukrajine NATO bi se prosirio kao vatra. Ugasite vatru.Ugasite demokratizaciju.Ali kako je moguce da zapad ugasi sam sebe i ne siri se na druge?

VL
DU
Deleted user
10:15 22.02.2024.

Svaki rat je tragičan, ali ovaj je posebno. I po veličini materijalnih razaranje te ljudskih gubitaka na obje strane, ali i zbog činjenice da u njemu ginu pripadnici dva etnička srodna naroda. Zašto ? Pripadnici ruske vojske trunu u rovovimaa i ginu za Rusiju i Putina. Ali za što ginu Ukrajinci ? Za Ukrajinu ? Možda. No još više ginu za interese američke duboke države, S oroša, bjelosvjetsku masoneriju , za investicijske fondove Blackrock i Vanguard...

VL
DU
Deleted user
09:42 22.02.2024.

“Gdje je Gerasimov? .” On je u Avdeevki! Daje odlikovanja ruskim vojnicima...ukrajinski navijači vjerovali da su ga Ukrajinci ubili... Mora da je neki dvojnik? Jel tako?

VL
SE
Serengeti
15:22 22.02.2024.

Rusi stalno napadaju u valovima ljudskog mesa gazeći preko svojih boraca, a eto opet nekako uspijevaju brojčano nadjačati Ukrajince i ti u velikom omjeru. Kada znamo da je u Rusiji bio samo jedan krug mobilizacije onda znamo tko tu laže.

VL
KI
kingtom
10:29 22.02.2024.

Govorim od početka da Ukrajini treba dati najbolje oružje uključujući nuklearno i dozvolu da sve oružje mogu istresati po rusiji, ali ne i dalje zapad kukavički puže kako rusija diktira. Nasilnika se opali šakom po zubima, odmah i dok ne očekuje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.