Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Rovišće: Djevojčica se srušila u kupaonici i preminula

\'22.02.2010., Osijek - Policijski ocevid, ilustracija.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL\'
D.Javorović/PIXSELL, arhiva
28.02.2012.
u 20:24

Početna mjerenja pokazala su da je koncentracija plina bila u granicama normale pa je trovanje plinom zasad isključeno kao uzrok smrti.

Učenica 7. razreda osnovne škole, 13-godišnjakinja, preminula je u ponedjaljak oko 21 sat iz zasad još neutvrđenog razloga. Djevojčica je, piše portal 24 sata, sinoć oko 20.30 sati otišla u kupaonicu, no kad je njezina majka drugi put pokucala na vrata, djevojčica joj nije odgovororila.

Majka je zatim otvorila  vrata i ugledala kći kako leži na podu. Umjetno disanje koje su joj dali majka i tetak nije pomoglo, a nakon poziva liječnika djevojčica je prevezena u bolnicu gdje ni liječnički pokušaju da je vrate u život nisu dali rezultata. Početna mjerenja pokazala su da je koncentracija plina bila u granicama normale pa je trovanje plinom zasad isključeno kao uzrok smrti.

Sve okolnosti tragedije koja je pogodila mjesto Rovišće kod Bjelovara znat će se nakon obdukcije.

Komentara 4

PE
pemec
21:33 28.02.2012.

anđele, počivala u miru Božjem!

GB
golub.branimir
21:54 28.02.2012.

Sućut nesretnim roditeljima prije svega. Ali uvijek kad pročitam tako nešto vidim da boga nema. Čije grijehe je platilo to nevino stvorenje, ili ona jadna dječica na onkologiji u Klaićevoj. Ako netko zna racionalni odgovor neka napiše, ja ga većć dugo tražim i ne mogu ga naći. Samo neka se ne javljaju klerici s dogmama.

TO
Toni50
22:10 28.02.2012.

Izgleda jasno kako funkcionira ( nakon poziva lječnika ? ) Hitne sljužbe koja stiže za ? 30 ili 50 minuta ? Odvoze je u bolnicu nemaju uređaje u hitnoj da se odmah nužno pomoigne kisikom ? Strašno za roditelje ae a pitanje je koliko smo spremni da berzo i efikasno pomognemo stradalnicima kada se radi o hitnosti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije