Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bankarska afera
Povratak na članak

Rohatinski: Spreman sam o Hypo banci razgovarati s Austrijancima

Rohatinski očekuje odgovarajuće upite ili posjet predstavnika nadležnih tijela Republike Austrije.

Komentari 9

OB
-obrisani-
14:40 01.04.2010.

e dajte više vi komunjare prestanite se prenavljati dosta više vašega cviljenja pa sada i evropu gurate u svoje prljave rabote ZAMISLITE SDP ČE SE BRINUTI O LJUDSKOM PRAVIMA A ONI I NJIHOVI OČEVI SU IH KRŠILI 60 70 GODINAA nema šanse da dođete na vlast a pogotovo u koaliciji sa strankom koja traži autonomiju istre sjednite u mercedes i odlepršajte

VL
OB
-obrisani-
12:11 01.04.2010.

Progovori li Rohatinski o svemu što zna, o svim pritiscima kojima je bio izložen, ali i o pozadini činjenice kako su sve banke u državi u debelom plusu, a gospodarstvo u kolapsu, moglo bi biti puno sokolova koji će slobodu dati, umjesto života..

VL
DS
dstima31
13:29 01.04.2010.

joj joj ma ne opet ako sokolovi budu davali svoje živote bit če još 500.000.00 branitelja

VL
Avatar Jorge
Jorge
14:38 01.04.2010.

Bio je onaj slučaj preuzimanja, mislim Podravske banke, kad su se kao fol krivo prikazali gubici. HR je stranoj banci isplatila par stotina milijuna. I ...... nitko kriv. Da li je tu bilo riječ o Hypo banci?

VL
OB
-obrisani-
19:25 01.04.2010.

E moj Rohatinski, ti si vec odavno trebao biti na dozivotnoj robiji u Remetincu. Ti si HDZ-ov brat u zlocinu, a nista nisi poduzimao! PLJUC!

VL
OB
-obrisani-
03:39 02.04.2010.

vh1 Vase ekonomske analize su jako tanke, gotovo bedaste. Branite Guvernera ne iz objektivnosti i zakona ekonomse politike nego iz ciste sebicnosti i zelje za samodokazivanjem. Navedite mi jedan razlog zbog cega Guvrner treba ostti na svome polozaju i ja cu vam dati tri objasnjenja zasto ne!!!

VL
OB
-obrisani-
05:01 02.04.2010.

Hajdemo pricati o Goranu Maricu koji je finacicki ekpert i koji je kritizirao rad Guvernera.Narcisiodni Rohatinski cak prijeti sa ostavkom jer je povrijedjen njegov ego. Da je vlada imalo kompktna, Rohatinski u svoj svojoj samoljubivosti ne bi proveo ni jedann dan kao Guverner Narodne Banke.Dosao je iz bankarskih krugova,po razmisljanju je bankar i radi za banke(globalne korporacije). Goran je umalo postao zrtveno janje, samo zato sto postavlja logicn pitanja i sto je postena osaba.Diletanti i neznalice mogu trubiti sti hoce ali istina je samo jedna ato je da je Rohatinski mogao obuzdati divljanje banaka da je to htio i da ne radi za interes globalnih korporacija.

VL
Avatar vh1
vh1
09:36 02.04.2010.

@ voox123 Ako treba.....evo !! Zar ne vidiš da vladajući traže izlaz u potezima guvernera, a to znači…..u INFLACIJI. Nestalo je love jer nam je nitko više ne da, pa se zadužujemo doma kao da to nije isto. Ušli smomo u crveno. Reforme su se odgađale zbog lažnog socijalnog mira. GMO likovi poput Marića, koji su sve živo upropastili kupuju vrijeme do izbora i traže izlaz u štampariji alla TOPČIDER iz ex YU. Cijenu bi, naravno platili građani. Goran Marić je marginalan u svemu ovome. On je pokusni balon da bi se vidjela kakva je reakcija struke i javnosti. Rohatinski ne dozvoljava da se preko tečaja krpaju promašaji i gospodarski kriminal. On ne dozvoljava deprecijaciju, a da se paralelno ne obavi REZANJE PRORAČUNSKIH TROŠKOVA. Npr. Otpuštanje 20 % zaposlenika iz javne i državne uprave. Čišćenje liste branitelja od LAŽNJAKA koji su se nalijepili na proračun. To je godišnja ušteda od 10 milijardi kuna. Zato guvernera nitko ne \'\' voli \'\'. Pogotovo ne oni koje je \'\' barba Luka \'\' zaposlio mimo bilo kakvog ekonomskog rezona. Takvih stranačkih parazitskih radnih mjesta ima na tisuće. Cijela državna uprava je u ovih 19 godina \'\' hadezeizirana \'\' , a ispaštaju pravi profesionalci koji znaju posao. Vlada nema hrabrosti smanjiti troškove reduciranjem lokalne uprave. Oni bi htjeli \'\' ovce i novce \'\' Guverner je konzervativan bankarski stručnjak koji je svojim mudrim odluka ublažio efekte svjetske ekonomske krize. Uostalom, to mu je priznala međunarodna bankarska i monetarna javnost.

VL
ZA
ZAGIMAN
08:02 03.04.2010.

Ne merete govort ništa protivu voljene Rvacke države i voljene partje ADZ-ja. Tko kaže nešt protvu voljene Rvacke i ADZ-ja nije prav Rvat !!! Živila naša Rvacka držva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.