Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Rodna ideologija već je u ustavu RH

Umjesto da najprije postigne konsenzus unutar HDZ-a pa educira građane, Plenković je otvorio novu ideološku frontu

Komentari 4

Avatar MK
MK
07:35 20.09.2017.

Zaista neznam kako Renata Rašović poistovječuje "Sex and gender distinction" sa "...drugim osobonama"... Nitko ne spori prava nit ljudi koji se osječaju u krivome tjelu... Ustav RH ne razlikuje primarna i sekundarna seksualna obiljezja - znači "Rodna ideologija" nije u Ustavu RH a Renata Rašović piše neistinu...

VL
DU
Deleted user
22:39 19.09.2017.

Danas sam žensko sutra sam muško = bolest = lječenje

VL
BI
bikica7
23:08 19.09.2017.

Pod vidom ravnopravnosti spolova Sotona uvodi rodnu ideologiju da zavlada svijetom.Zar su i naši rodočelnici u njegovoj službi.Izgleda da jesu.

VL
DU
Deleted user
11:07 20.09.2017.

Urgentno donijeti... pa pod urgentno provući nešto što se zapravo želi na mala vrata uvesti, a nema veze sa zaštitom žena... Želi li to ona reći da je obiteljsko nasilje sada veće nego prije 20, prije 100, prije 1000 godina? Pa je sad odjednom ovakav zakon koji podmuklo unosi rodnu ideologiju urgentan?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.