Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skladišta puna, proizvođači na mukama
Povratak na članak

Rodna godina: nikad više soje, grožđa, repice, pšenice...

U proizvodnji šećerne repe, a time i šećera, urod je udvostručen. Približili smo se europskom prosjeku s više od 60 tona po hektaru

Komentari 3

NA
nano0705
23:34 12.09.2016.

Bog te malovo pa nikad zadovoljni! ! Ovo nije normalno, koji bolestan narod. Kad nema kuknjava, kad ima opet ne valja.

VL
IT
i-tomic
04:41 13.09.2016.

Sve je to Milanović zatrovao ‼️ Narod nema vise ni volje ni snage‼️ Hrvatski narod su banke opljackale‼️

VL
SS
sokac sa drave
10:36 13.09.2016.

Sta vrijedi sto rodi kada nam kazu jeftinije je uvozno .Mi cemo otkupiti ako nam dadete za badava.Slavonci opet ste birali HDZ,sta cete dobiti zbog toga.Sto su dalmosi birali isto oni tocno znaju zasto i svake godine si povecavaju broj apartmana i butika po Italiji.E moji sokci nimalo se ne ponosim sa vama.Vidimo se uskoro u Irskoj ponesite tambure pa cemo osnovati folklorno drustvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.