Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balkanski dernek

Rođendan gastarbajterice Heidi Janković postao hit na Facebooku

heidi (1)
Foto: Facebook
1/3
27.08.2010.
u 11:59

Da se 18. rođendan slavi samo jednom u životu, dobro su shvatili Heidi, njeni roditelji i rodbina upriličivši pravo balkansko slavlje kojem je dašak otmjenosti davala ružičasta boja u koju su svi morali biti odjeveni.

Nesvakidašnja proslava 18. rođendana srbijanske gastarbajterice iz Züricha Heidi Janković postala je pravi hit među korisnicima društvenih mreža. Fotografije sa slavlja održanog sredinom kolovoza u okolici Jagodine, grada u središnjoj Srbiji, preplavile su Facebook, a za Heidi je otvorena i posebna stranica koja trenutačno ima više od 4000 obožavatelja.

Heidin rođendan osvanuo je i na YouTubeu gdje se u posebnom videu izmjenjuju fotografije uz prigodnu pjesmu Miloša Bojanića "Punoletstvo".

Da se 18. rođendan slavi samo jednom u životu, dobro su shvatili Heidi, njeni roditelji i rodbina upriličivši pravo balkansko slavlje kojem je dašak otmjenosti davala ružičasta boja u koju su svi morali biti odjeveni. Kako su odijevanje ružičaste majice ili sakoa podnijeli tamošnji muškarci, zasad nam nije poznato.

Na proslavi rođendana koja je više ličila na svadbu bilo je oko 600 gostiju. Svi su se oni zabavljali uz zvuke "izvornog melosa" u luksuzno uređenom prostoru za slavlje koji je, da ne zaboravimo, bio ukrašen ružičastim i bijelim balonima.

Članovi Facebooka, koji cijeli događaj ismijavaju, na svojim profilima ovih dana često objavljuju fotografije Heidi i njenih prijatelja, a mnogi od njih se fotomontažama "lijepe" uz Heidi. Na majice si montiraju poruke poput "Heidi, pozovi me na svadbu", "Ja sam bio na Heidinom rođendanu" i "Kad narastem bit ću Heidi".

Često se na internetu mogu pročitati i komentari koji cijeli događaj nazivaju "paradom primitivizma i neukusa".

Srbijanski list Press koji je danas objavio priču o Heidinoj popularnosti i grandioznim proslavama procjenjuje da ovakva slavlja stoje između 100.000 i 300.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
19:22 27.08.2010.

A KOGA TO ZANIMA STA CIGANI RADE OSIM CIGNE

DU
Deleted user
14:22 27.08.2010.

Majko moja mila! Majko moja mila, majko moja mila, majko moja mila. Jeli ovo dno?

Avatar cesare
cesare
18:32 27.08.2010.

ekipa krece prema jagodini da isresu iz gaca gastajbajtere i da se vrati sa kesericom pa da jos malo uzivamo po nasoj obali. p.s. kod nas nemas vise kome sta da otmes, sve pokrali politicari a krimosi lovu drze daleko pa smo prisiljeni da idemo i mi da radimo u inozemstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije