Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO DOPIS SUDA
Povratak na članak

Roditelji 15 učenika odazvali se hitnom sastanku zbog slučaja profesora vjeronauka

Nakon što je snimka vjeroučitelja Krešimira Bagarića koji se govorom mržnje obraćao učenicima na satu, izašla u javnost, a on dobio izvanredan otkaz, učenici su jednu učenicu optužili da je ona snimala vjeroučitelja

Komentari 10

DU
Deleted user
08:44 09.01.2018.

Ajde molim vas, u normalnim državama ovakvim stvarima se bave zadužene službe, a ne trese se zbog toga cijela država. Hrvatska - jedinstvena po radu države protiv same sebe i stanovnika po radu protiv samih sebe.

VL
MI
misho32
09:48 09.01.2018.

to je nevjerojatno kakvu su aferu učinili od jedne bezvezne , neprimjerene izjave jednog vjeručitelja . ne samo da je pod hitno ostao bez posla , već je i zatvoren zbog toga.Aevo sada se i od roditelja traži da seda se izjasne i osude vjeroučitelja . Pa taj vjeroučitelj je rekao samo ono što misli sav hrvatski narod , a to da je država morala već odavno pokrenuti postupke protiv veleizdajnika Mesića , Pusićke i dr. a da se brojne prijave za veleizdaju drže u ladicama.

VL
MA
matti
10:31 09.01.2018.

Pa kakvu bi onda Mesic i Pusic trebali dobiti???

VL
VI
VisAVis2
08:15 09.01.2018.

Snimku koristit nesmiju, pa će se ovo pretvorit u rekla kazala! Izdaja ostaje izdaja, nena tu opravdanja! Škola, ODO, roditelji, obilježiti će tu djecu i ‘snimateljicu’ za cijeli žuvit! U njoj će gorit pakao do smrti! Nakon ovog svjedočenja, more radi sebe, odselit u srbiju te se pomonašit!

VL
DU
Deleted user
08:02 09.01.2018.

pedofil

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.