Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELJE ZBOG POBJEDE

Rođakinja Gabriela Borica s Ugljana: Sad je vrijeme da pošalje onaj predsjednički avion po mene

Gabriel Boric closing campaign rally in Santiago
RODRIGO GARRIDO
20.12.2021.
u 12:19

– Svi smo bili na nogama. Ipak ne bi baš svaki dan netko iz vaše obitelji mogao takvo nešto postići – rekla je.

Političar hrvatskih korijena Gabriel Boric postao je ove nedjelje najmlađi predsjednik Čilea pobijedivši uvjerljivo kandidata krajnje desnice Josea Antonia Kasta. Boricev pradjed i njegova supruga napustili su Ugljan krajem 19. stoljeća, a novopečeni predsjednik podršku ima i u svojim rođacima koje je upoznao kad je kao mladić posjetio Hrvatsku. 

– Jako smo svi sretni! Sad je vrijeme da pošalje onaj predsjednički avion po mene, što je bio obećao kad je došao na Ugljan – kazala je Zdenka Borić, rođakinja Gabriela Borica u trećem koljenu, za Zadarski. 

Zbog vremenske razlike vijest o pobjedi dobila je tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak. Pobjeda će se proslaviti i na Ugljanu, kada se rođak Domagoj Kombura i njena obitelj oslobode svih obveza.

– Najmanje pet poruka stiglo mi je na mobitel. Tamo je slavlje, a i mi ćemo proslaviti. Domagoj je još noćas na svom profilu objavio: „Rođo je pobijedio!” – kazala je Zdenka koja je probdjela noć.

– Majka je tražila da je probudim i da pratimo rezultate na televiziji. Svi smo bili na nogama. Ipak ne bi baš svaki dan netko iz vaše obitelji mogao takvo nešto postići – rekla je rođakinja Gabriela Borica.

VIDEO: Otkazan Milanovićev posjet BiH iz sigurnosnih razloga: 'To je procjena nadležnih institucija'


 
Ključne riječi

Komentara 12

GA
Gastarbeiter2
12:43 20.12.2021.

I kada dodje u Hrvatsku samo da bira dobro društvo!

Avatar Payback
Payback
12:46 20.12.2021.

...lijevo/ desno nije isto kao sto je u europi... u americi puno toga sto je u europi normalno kao npr. mirovina, zdravstvena zastita, besplatno skolstvo, studij, socijalna pomoc nije bas kao ovdje

VI
Vinogradsja
13:33 20.12.2021.

Južnoamerički komunisti ,a jedan od nji je i Papa Franjo, su za razliku od “naših komunjara”jer oni su povezani sa crkvom i vjernici su pa se mogu tolerirati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije