Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVRŠNI ZAKON
Povratak na članak

Rješenje za blokirane građane? Plenković: 'Tema je na dnevnom redu'

Plenković potvrdio da je tijekom dana primio pismo predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, sa zaključcima nedavno održanog okruglog stola "Živjeti u Hrvatskoj i biti blokiran"

Komentari 8

RO
robertbruckner
08:35 29.06.2017.

Nema vise fasistickog komunista gdje si posudio 100 vreca cementa a vratio jednu, sad moras za 100 vratiti 108

VL
RO
robertbruckner
08:37 29.06.2017.

pa kud su isli kupovat ako nisu imali lovu, ovi komunisti joz zive u komunizmu makar je komunizam crknuo na cijelom svijetu osim u koreji, prije 45 godina kad sam isao preko bare otac mi je rekao; sine pokris e samo onoliko koliko ti jue dugi pokrivac.

VL
RO
robertbruckner
08:34 29.06.2017.

Ako su spasavali banke sad neka spasavaju i nas moto je komunista

VL
PU
Pukovnik
22:28 28.06.2017.

jerko, postoje drugi instrumenti pomoci ljudima u nevolji. Nigdje na svijetu drzava brise dugove. Koja je poruka? Samo se zaduzivajte - drzava ce se pobrinuti? To je razmisljanje iz komunizma i nema veze sa solidarnosti. Nitko tim ljudima ne zeli dati jos "jednu" ali to nije rijesenje.

VL
ST
sterling
09:06 29.06.2017.

Jedino pravo rjesenje je edukacija i nista drugo. Hrvati su financijski apsolutno nepismen narod, i zato i ima tolko ovrha, jer ljudi ne znaju izracunat obicni kamatni racun, pa gube svoje domove. Otpisivanje duga i slicne sheme ce samo produbit problem.

VL
DU
Deleted user
09:10 29.06.2017.

Tja, kaj se more. Što se tiče sudbine blokiranih i ovršenih u LIjepoj Našoj, nekako najbolje pristaje uzrečica "Čekaj, magare, dok trava naraste". Da će država navodno riješiti njihov problem, štoviše da je već "tema na dnevnom redu", najobičnija je na vrbi svirala. Nemajući ni približno pojma kako riješiti taj gorući problem, Vlada će, po uhodanu običaju, osnovati još jedno povjerenstvo. A zna se kolika je učinkovitost raznoraznih komisija. Drugim riječoma, piši kući propalo je.

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
21:55 28.06.2017.

IvanLu, si pravi, onima koji na kolenima jos jednu, bravo ali sta ako ti zgubis posao ?

VL
PU
Pukovnik
21:05 28.06.2017.

Rjesenje je jednodstavno kao i u svakoj pravnoj drzavi: Platite dugove. Nema "otpisa" duga to uvijek netko mora podmiriti. A to su oni koji rade i stvaraju od njihovi porezni davanja. Vise je toga dosta. Po Ustavu RH koji garantira je jednakost pred zakonom - po tome SVIMA treba "otpisati" isti iznos.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.